На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Julia Beauty Studio".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Julia Beauty Studio"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Julia Beauty Studio?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка на SMAS-ліфтинг обличчя, шиї та декольте в центрі «Julia Beauty Studio»

Вишневе, Витянська вулиця, 2

Julia Beauty Studio4.9216 відгуків користувачів
1/5
знижка-32%
економіяНеобмежена
купили4

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на SMAS-ліфтинг обличчя, шиї та декольте в центрі естетичної медицини «Julia Beauty Studio».

Опис послуги

SMAS-ліфтинг - це процедура, що проводиться за допомогою ультразвукового впливу. Хвилі ультразвуку проникають через поверхневі шкірні шари, після чого проводиться нагрівання м'язово-апоневротичного шару точковим способом, що викликає його скорочення.

Smas Hifu V-Max - це підтяжка, яка проходить без наркозу та єдина апаратна косметологія, що є аналогом операційної підтяжки шкіри.

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг обличчя з доплатою на місці 1400 грн (оригінальна вартість 2000 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг обличчя та шиї з доплатою на місці 2100 грн (оригінальна вартість 3000 грн).
  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг обличчя, шиї та декольте з доплатою на місці 3400 грн (оригінальна вартість 5000 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один клієнт може скористатися лише одним купоном.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки вам необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і купон поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на процедуру, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 24 години, або запізнилися більш ніж на 20 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Процедура проводиться за допомогою апарату «Smas Hifu V-Max».
  • Процедуру виконує косметолог із досвідом роботи понад 10 років.
  • Тривалість процедури – 30-60 хвилин.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Julia Beauty Studio 4.92

Центр естетичної медицини та косметології

Телефони: +38 (095) 630-30-23

«Julia Beauty Studio» - сучасний центр естетичної медицини та косметології. У центрі використовується професійна косметика та новітні технології. Серед популярних процедур у «Julia Beauty Studio» догляд за обличчям і тілом, процедури для омолодження шкіри, лазерна епіляція, RF-ліфтинг, вакуумно-роликовий масаж, плазмоліфтинг, пластична хірургія. Також косметологи допомагають підібрати засоби для домашнього догляду.

1 адреса в 1 місті

Вишневе, Витянська вулиця, 2

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від199 грн

Акція закінчилась

знижка-32%
економіяНеобмежена
купили4

44 Чекають перезапуску