Політика конфіденційності

З 10.12.2021 програма лояльності "Бонус+" не активна на Покупон.

Будь ласка, ознайомтеся з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних клієнтів (далі Правила). Правила встановлені сервісом колективних покупок SuperDeal (www.superdeal.ua) та визначають порядок поводження SuperDeal з персональними даними користувачів, зареєстрованих на сайті www.superdeal.ua. Ці правила є невід'ємною частиною Публічної оферти (угоди) з користувачами Інтернет-сайту SuperDeal.

1. Основні положення.
Реєструючись на Інтернет-сайті www.superdeal.ua, Користувач цим погоджується з цими Правилами та надає дозвіл SuperDeal на збір, зберігання, використання та розголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил, Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Правила дійсні на території України з моменту реєстрації користувача на www.superdeal.ua.

2. Збір та використання персональних даних про клієнта.
SuperDeal може збирати, зберігати та використовувати такі персональні дані:
- ім'я (прізвище, ім'я, по батькові);
- адреса електронної пошти (e-mail);
- номер мобільного телефону;
- дата народження;
- Місто;
- історія користування користувачем Інтернет-сайту SuperDeal;
- нік Користувача;
- пароль Користувача.
Користувач погоджується з тим, що SuperDeal може використовувати персональні дані клієнта для:
- надання послуг та клієнтської підтримки на запит клієнта;
- Поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
- повідомлення клієнта про послуги, новини та рекламні пропозиції SuperDeal та партнерів SuperDeal за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти тощо.

3. Розголошення персональних даних
SuperDeal має право надавати третім особам персональні дані користувача у таких обмежених випадках:
- SuperDeal отримав додаткову згоду клієнта;
- SuperDeal надає таку інформацію своїм партнерам, дочірнім компаніям, агенціям та субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. SuperDeal вимагатиме від цих осіб згоди на використання інформації відповідно до інструкцій SuperDeal та цих Правил, а також інших належних засобів збереження конфіденційності та безпеки.
- SuperDeal надає таку інформацію правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит щодо кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності. У такому разі SuperDeal розкаже інформацію, що має значення для розслідування, а саме: ім'я, адресу доставки, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження, дані про покупки.
- SuperDeal може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональної інформації та не ідентифікує клієнта індивідуально.
Персональні дані користувача зберігаються на сервері SuperDeal, який може фізично перебувати як в Україні так і за кордоном. Користувач підтверджує та надає SuperDeal право переміщати персональні дані через кордон України з метою, для якої ця інформація була зібрана. SuperDeal зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від неправомірного доступу або неправомірної зміни, розголошення або знищення персональних даних користувача.
База персональних даних опрацьовується SuperDeal за адресою: вул. Глибочицька 32-А, 23 поверх, 141 офіс, Київ, 04052 (Покровський Посад), на підставі законодавства України та цієї Політики конфіденційності.
SuperDeal несе одноосібну та повну юридичну відповідальність за захист персональних даних клієнта та за збір, зберігання та використання персональних даних клієнта.

4. Права Користувачів як суб'єктів персональних даних:
4.1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місце знаходження чи проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання такої інформації уповноваженими ними особами, крім випадків встановлених законом.
4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема третіх осіб, яким передаються їх персональні дані.
4.3. доступ до своїх персональних даних.
4.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, чи їх персональні дані обробляються, а також отримувати зміст таких персональних даних.
4.5. пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.
4.6. пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними.
4.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, не наданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гордість та ділову репутацію фізичної особи.
4.8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду.
4.9. Застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних.
4.10. Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.
4.11. відкликати згоду на обробку персональних даних.
4.12. знати механізм автоматичного оброблення персональних даних.
4.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має йому праві наслідки.

5. Видалення персональних даних та відмова від розсилки
При зміні персональних даних користувача, згаданих у пункті 2 (наприклад, мобільний телефон, електронна адреса), а також якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу колективних покупок SuperDeal, ми надаємо можливість зміни або видалення/деактивації даних.
SuperDeal також надає зареєстрованим користувачам право відмовитись від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, що надаються через сервіс колективних покупок SuperDeal. Це можна зробити, зайшовши на сторінку Користувача до підрозділу «Мій профіль» розділу «Особистий кабінет» та натиснувши кнопку «Редагувати дані». У полях: «Розсилка» відмовитися від розсилки, простовивши «Ніколи» навпроти поля «Розсилання». Або шляхом натискання на полі «Якщо Ви хочете відписатися від розсилки, натисніть тут», відкривши лист із розсилкою сервісу колективних покупок SuperDeal. SuperDeal залишає за собою право використовувати персональні дані клієнта з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформації для завершення надання послуг (повернення грошей, гарантійні вимоги, відповіді на запити клієнтів).

6. Власником бази даних Користувачів Інтернет-сайту www.superdeal.ua є SuperDeal (Код ЄДРПОУ 37312071).
Контактні дані: 04071, м. Київ, вул. Спаська, 1/2, тел.: (044) 364-72-28
E-mail: partners@superdeal.ua

Політика конфіденційності на сайті SuperDeal ★ У нас ви знайдете більш ніж 3590 актуальних акцій, промокодів та пропозицій на Superdeal