Знижка на жовтий ретиноловий пілінг обличчя у салоні краси «Татуаль»

Бровари, Симоненка вулиця, 117

Татуаль4.7121 відгуків користувачів
1/3

Скористатися сертифікатом ви можете у період

09.01.2024 - 31.10.2024
знижка-45%
економіяНеобмежена
купили1
  • Варіант 1: 1 сеанс жовтого ретинолового пілінгу обличчя з доплатою на місці 620 грн

    Знижка 38 %
    Купіть першими
    139 грн
  • Варіант 2: 2 сеанси жовтого ретинолового пілінгу обличчя з доплатою на місці 1150 грн

    Знижка 42 %
    Купіть першими
    169 грн

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на 1, 2 або 3 сеанси жовтого ретинолового пілінгу обличчя в салоні краси «Татуаль».

Показати всі варіанти (3)

Опис послуги

Жовтий пілінг обличчя (ретиноловий) – це всесезонний серединний хімічний пілінг, активною речовиною в якому є ретинол. Цей компонент є однією з форм вітаміну А і має яскраво-жовтий колір, завдяки якому пілінг і отримав свою назву.

Жовтий пілінг призначений для омолодження та живлення шкіри. Він усуває дрібні зморшки та пігментні плями, покращує еластичність шкірних покривів. Крім того, процедура нормалізує роботу сальних залоз та мінімізує запальні процеси.

Омолоджуючий ефект від жовтого пілінгу видно практично відразу, процедура має найкоротший термін реабілітації серед хімічних пілінгів. Ефект зберігається щонайменше 6 місяців, причому на відміну кислотних пілінгів він наростає поступово, максимально проявляючись до 3-4 місяця.

Показати всі варіанти (3)

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте 1 сеанс жовтого ретинолового пілінгу обличчя з доплатою на місці 620 грн (оригінальна вартість 1000 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте 2 сеанси жовтого ретинолового пілінгу обличчя з доплатою на місці 1150 грн (оригінальна вартість 2000 грн).
  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте 3 сеанси жовтого ретинолового пілінгу обличчя з доплатою на місці 1650 грн (оригінальна вартість 3000 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Скористатися купоном ви можете з 09.01.2024 по 31.10.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто скористатися необмеженою кількістю купонів.
  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки вам необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і купон поверненню не підлягає.
  • Якщо клієнт записався на сеанс, але не з'явився у вказаний час і не попередив про зміну своїх планів за 12 годин, або запізнився більш ніж на 20 хвилин, студія краси залишає за собою право відмовити йому у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Для процедури використовується косметика «Sesderma».
  • Тривалість сеансу – 30 хвилин.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Татуаль 4.71

Салон косметології та перманентного татуажу

Телефони: +38 (073) 475-07-23

Салон косметології та перманентного татуажу «Татуаль» допомагає пацієнтам якомога довше залишатися красивими, молодими і доглянутими, зберігаючи при цьому свою індивідуальність.

Фахівці салону прагнуть до постійного руху вперед, акумулюючи у себе світовий досвід естетичної медицини і косметології, найпрогресивніші й ефективні методи омолодження, ультрасучасні лазерні апарати. Адже косметологія не має віку. Головне знайти свого доктора, який почує вас і правильно підбере програму лікування, ваш власний шлях до молодості і краси.

1 адреса в 1 місті

Бровари, Симоненка вулиця, 117

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від139 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

09.01.2024 - 31.10.2024
знижка-45%
економіяНеобмежена
купили1
Вибрати з
До кінця акції