Онлайн-консультація для пари від психолога Крижанівської Ніни

Вся Україна онлайн

Психологічна допомога4.921 відгуків користувачів
1/2

Скористатися сертифікатом ви можете у період

25.05.2024 - 30.11.2024
знижка-78%
економія468 грн
Купітьпершими

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте онлайн-консультацію для пари від психолога Крижанівської Ніни зі знижкою.

Опис послуги

Сімейні проблеми в якийсь момент можуть виникнути у кожній родині. Це може бути результатом проблем із поведінкою та психічним здоров'ям у сім'ї чи певних стресових подій. Загальні сімейні проблеми включають:

  • Часті сварки.
  • Фінансові проблеми.
  • Особисті травми.
  • Проблеми із психічним здоров'ям.
  • Розлучення.

Яким би не було джерело, неблагополучна сімейна атмосфера може вплинути на функціонування кожного партнера.

Іноді у пар змішані плани. Одна людина хоче розлучитися (розійтися), а інша хоче зберегти стосунки. У подібних випадках терапія може допомогти подружжю вирішити, чи хочуть вони розлучитися, чи що потрібно змінити, якщо вони хочуть залишатися разом.

Якщо стане очевидним, що цей шлюб не може продовжуватися, терапія може бути способом забезпечити менш токсичний розкол. Затяжні, безладні розлучення багато в чому пов'язані з неможливістю відпустити. Якщо пара зможе осмислити своє рішення і перестати звинувачувати один одного, вони зможуть рухатися далі здоровішим способом, який завдасть менше шкоди всім учасникам.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Скористатися купоном ви можете з 25.05.2024 по 30.11.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Консультація проводиться у форматі відеозв'язку у зручному месенджері.
  • Зв'язок із психологом можливий лише в месенджерах за телефонами, вказаними в контактах.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката уточніть наявність місць на дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат у електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 12 годин, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижки та сеанс вважається пройденим.
  • Тривалість 1 сеансу – 50 хвилин.
  • У роботі психолог використовує мультимодальний напрямок.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Психологічна допомога 4.9

Спільнота

Телефони: +38 (050) 311-94-56 Оленєва Вікторія Андріївна (Telegram, Viber) +38 (067) 501-49-51 Крижанівська Ніна Володимирівна (Viber)

«Психологічна допомога» – професійне середовище для обміну досвідом та навчання у галузі психоаналізу, психології та гуманітарних дисциплін. Тут регулярно проводяться курси, тренінги, лекції, семінари, які дають змогу ефективно освоювати нові знання та відпрацьовувати отримані навички серед колег та фахівців.

Психологи та психоаналітики спільноти допоможуть знайти вирішення складних життєвих ситуацій. Консультації проводяться у форматі особистих зустрічей чи онлайн. Фахівці допоможуть кожному розібратися у своїх думках, страхах та переживаннях та навчать бути щасливими.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна онлайн

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

600 грн129 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

25.05.2024 - 30.11.2024
знижка-78%
економія468 грн
Купітьпершими
Купити
До кінця акції