Онлайн-курс «Школа туризму» від туристичної компанії «Kalipso Ukraine»

Вся Україна

Kalipso Ukraine4.48141 відгуків користувачів
1/1

Скористатися сертифікатом ви можете у період

09.01.2024 - 30.09.2024
знижка-61%
економія2 034 грн
купили16

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте онлайн-курс «Школа туризму» із 15 відеолекцій від туристичної компанії «Kalipso Ukraine» зі знижкою.

Опис послуги

Курси туризму туроператора «Kalipso Ukraine» - це онлайн 15 занять про те, як, з ким та навіщо працювати у туризмі. «Kalipso Ukraine»- практики з більш ніж 11-річним стажем, на своєму власному прикладі навчать, покажуть, розкажуть, як відкрити своє турагентство або стати професійним менеджером (повірте, таких небагато на ринку).

Що входить у вартість сертифікату?

Розклад занять онлайн-курсу:

  • Заняття 1. На першому занятті ви почнете з бази. Введення у туризм. Туроператори та турагенти. Термінологія. Основні засади роботи.
  • Заняття 2. На другому занятті ви вивчатимете географію туризму. Коли, куди та чому. Паспорти та візи.
  • Заняття 3. На третьому уроці ви вивчите види турів, складові турів та турпакетів, складете калькуляції турів, розберетеся у оподаткуванні у туризмі.
  • Заняття 4. Детальне вивчення систем пошуку авіаквитків. Ви дізнаєтесь різницю між чартерними та регулярними рейсами, системами пошуків та альянсами авіакомпаній. Детально на прикладах розберете, як знайти потрібний вам квиток за конкурентною вартістю та як не потрапити в пастку суцільного та не суцільного квитка.
  • Заняття 5. Ви перелетите у світ Африки. Георгій поділиться своїми знаннями, отриманими в поїздках цим регіоном, розповість про основні маршрути, нюанси та локації, пов'язані з організацією поїздок Африкою.
  • Заняття 6. Детальне опрацювання «маршруту» роботи з клієнтом від дзвінка до видачі документів. Детально розберете, як робити підбір туру, переглянете систему для роботи IT-tour, вивчите договори операторів, а також як їх заповнювати, пророблятимете від А до Я алгоритм одного зі складних завдань у туризмі, а саме створення пропозиції для туристів.
  • Заняття 7. Сьомий урок складатиметься з 2 частин, оскільки він присвячений Південній Америці. Георгій відвідав усі країни Південної Америки! На знаннях, отриманих при плануванні турів, та з поїздок по даному регіону, він відкриє доступний для вас цей регіон. У відео багато особистих матеріалів! Закохайтесь у Південну Америку так, як це зробив він! Enjoy!
  • Заняття 8. Ви будете розумітися на роботі з клієнтом, вивчите питання створення унікальної торгової та туристичної пропозиції, поділіться своїм досвідом створення продуктів для ринку, закріпіть отримані навички на уроках підбору та пошуку турів.
  • Заняття 9. Ви детально розберете питання реклами в гугле, smm у туризмі. Як спілкуватися з туристами в соціальних мережах, як створювати розсилочні групи, де рекламувати себе і т. п. Півтори години особистого досвіду, які 100% заощадять вам значну суму.
  • Заняття 10. Ви детально розберете найпопулярніші європейські напрямки серед туристів з України, базово ознайомитеся з масовими напрямками, дізнаєтесь де, коли та як відпочивають українці у Європі.
  • Заняття 11. Детально розберетеся з поняттям автобусних турів, викладач на власному досвіді розповість, як їх організувати, які нюанси варто врахувати. Пропрацюєте на прикладі таймінгу одного з автобусних турів до Праги. Також важливою темою стане аналіз страхування в туризмі, моментів страховки багажу, спеціальної додаткової опції - страховки від невиїзду.
  • Заняття 12. Детально розберете, куди і як поїхати в Україні, де відпочити. Як працює прийом туристів в Україні, а також всі особливості організації турів нашою країною.
  • Заняття 13. На 13 заняттях ви «перелетите» в Азію. Перегляньте всі основні країни, в які літають туристи, а також пройдетесь детально по незвіданій Середній Азії. Дізнаєтесь, як правильно підготувати туриста до туру, важливі моменти щодо візових формальностей, питань з ліків тощо.
  • Заняття 14. На Вас чекає найвідоміше: Антарктида, Австралія, Нова Зеландія, США, Канада. Урок розпочнеться з важливих візових формальностей у ці країни, детально поговорите про сезони, особливості організації турів, а також подивитеся, як і на чому організовуються експедиційні круїзи до Антарктиди.
  • Заняття 15. Ви детально розбиратимете договори з операторами, туристами, іншими постачальниками послуг. Дізнаєтесь всі нюанси, і основні пункти, на які варто звертати увагу. Викладач поділиться своїм баченням спілкування із замовниками та туристами.
  • Бонусне Online заняття (1 година) з Skype, Zoom, Viber з кожним, хто придбав курс. Відповіді на запитання, консультації, перевірка знань.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Скористатися сертифікатом ви можете з 09.01.2024 по 30.09.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Для реєстрації необхідно надіслати сертифікат в електронному вигляді на електронну пошту tckalipso@gmail.com або kalipsoukraine@gmail.com із зазначенням ПІБ, контактного телефону та пошти gmail для надання доступу.
  • Після закінчення курсу видається сертифікат.
Контакти
Kalipso Ukraine 4.48

Туристична компанія

Телефони: +38 (095) 238-08-08

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

3 333 грн1 299 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

09.01.2024 - 30.09.2024
знижка-61%
економія2 034 грн
купили16
Купити
До кінця акції