На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Покупон".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Покупон"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Покупон?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Разом до перемоги! Запасись купончиками на майбутнє

Вся Україна

Покупон4.545640 відгуків користувачів
1/3
знижка-25%
економія313 грн
купили124

Опис акції

Разом до перемоги! Запасись купончиками на майбутнє. Підтримайте Покупон та український бізнес, купуйте сертифікат на 100, 250, 500 чи 1000 грн

Після завершення акції 27.02.23, номінал сертифікату буде збільшено на 25% і ви зможете використати його для придбання будь-яких послуг на нашому сайті.

  • Код купленого сертифікату на 100 грн є промокодом на 125 грн.
  • Код купленого сертифікату на 250 грн є промокодом на 315 грн.
  • Код купленого сертифікату на 500 грн є промокодом на 625 грн.
  • Код купленого сертифікату на 1000 грн є промокодом на 1250 грн.

Опис послуги

Відтоді як в нашій країні почалась війна, українці не перестають підтримувати один одного, народжувати, працювати, любити, шуткувати, вірити, будувати, ремонтувати, навчатись, танцювати, співати, виборювати кубки, розвивати бізнеси, починати все з нуля, і найголовніше – радіти життю і бачити в ньому прекрасні речі.

Здійснення бажань і планів – то лиш питання часу, а наші купони – гарна інвестиція у себе: свою красу, здоров'я, розвиток, благо родини.

На початку війни Покупон, як і більшість українських компаній, опинився не в кращому становищі. Покупонівцям довелось докладати чималих зусиль, аби зберегти бізнес, який став більшим, ніж просто робота чи професійна діяльність, адже головна наша місія – робити корисні та приємні речі доступними для українців. 

Ми і надалі триматимемо наш фронт – будемо генерувати нові ідеї для ваших заощадливих і вигідних покупок, сприяти досягненню бажаного,  підтримувати і допомагати розвиватися малому і середньому українському бізнесу, що вкрай важко робити в сучасних умовах. Але з вашою підтримкою ми обов'язково впораємося і вистоїмо. 

Ви можете висловити свою підтримку і зробити внесок у спільну перемогу 👉 придбайте донат сертифікат номіналом від 100 до 1000 грн зараз і отримайте на 25% більше після перемоги України 💪❤️‍ Збільшені у вартості сертифікати можна використовувати на будь-які послуги на нашому сайті. Наприклад, сертифікат вартістю 500 грн перетворюється на промокод у 625 грн. 

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Код придбаного сертифіката є промокодом, діє з 28.02.2023 та до 30.04.2023 на покупку будь-яких послуг на сайті Pokupon.ua або у додатку Pokupon&SuperDeal.
  • Після завершення акції 27.02.23, номінал сертифікату буде збільшено на 25% і ви зможете використати його для придбання будь-яких послуг на нашому сайті.
  • Якщо ціна обраного після карантину сертифіката буде нижчою або дорівнює номіналу промокоду, то доведеться сплатити сервісний збір - 5 грн.
  • Один промокод можна використовувати лише один раз.
  • Промокоди з акції не сумуються.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Покупон 4.54

Маркетплейс послуг зі знижками

Pokupon.ua – сервіс онлайн-покупок зі знижками, промокодами, кешбеком та споживчими відгуками, зібраними з усіх ресурсів. Ми є лідерами ринку в Україні з 2010 року, запускаючи спільно з найкращими партнерами акції зі знижками до 90% на найпопулярніші послуги та товари. У нашому каталозі понад 8000 акцій, 3 млн відгуків та 60 000 товарів з кешбеком, які щодня доповнюються новими у напрямках: туризм, краса, здоров'я, їжа, розваги, спорт, відпочинок та інше.

Ти можеш більше з Покупоном: вибирай акцію або товар, читай відгуки - отримуй перевагу, заощаджуючи час і гроші.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від100 грн

Акція закінчилась

знижка-25%
економія313 грн
купили124

44 Чекають перезапуску