Онлайн-консультація психолога від спільноти «Психологічна допомога»

Вся Україна

Психологічна допомога4.921 відгуків користувачів
1/3

Скористатися сертифікатом ви можете у період

30.07.2022 - 30.11.2024
знижка-78%
економія468 грн
купили46

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте 1 сеанс онлайн-консультації психолога з психоаналітичною терапією для дорослого, підлітка чи пари від спільноти «Психологічна допомога» зі знижкою.

Опис послуги

Учасники спільноти «Психологічна допомога» допоможуть вам у вирішенні багатьох питань: хронічна втома, стрес, емоційне вигоряння, агресивність, дратівливість, неконтрольовані емоції, почуття тривоги, невпевненості в завтрашньому дні, сумніви та труднощі у прийнятті важливого рішення, фобії, життєві проблеми, складність прийняття змін у житті, конфлікти з близькими людьми, емоційна залежність, переживання розлучення, переживання втрати роботи, вибудовування відносин із дітьми, батьками, криза середнього віку, криза у сімейному житті.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Скористатися купоном ви можете з 30.07.2022 по 30.11.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються лише онлайн.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Зв'язок із психологом можливий лише в месенджерах, за телефонами вказаними в контактах.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 12 годин, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Консультація проводиться у форматі відеозв'язку у зручному месенджері.
  • Тривалість 1 сеансу – 50 хвилин.
  • Психолог Вікторія Оленєва здійснює набір в психологічну групу підтримки (деталі при першій консультації або у месенджері психолога).
  • Психологи, які надають консультацію, працюють за методами: Вікторія Оленєва – аналітичний підхід; Ніна Крижанівська – мультимодальний напрямок.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Психологічна допомога 4.9

Спільнота

Телефони: +38 (050) 311-94-56 Оленєва Вікторія Андріївна (Telegram, Viber) +38 (067) 501-49-51 Крижанівська Ніна Володимирівна (Viber)

«Психологічна допомога» – професійне середовище для обміну досвідом та навчання у галузі психоаналізу, психології та гуманітарних дисциплін. Тут регулярно проводяться курси, тренінги, лекції, семінари, які дають змогу ефективно освоювати нові знання та відпрацьовувати отримані навички серед колег та фахівців.

Психологи та психоаналітики спільноти допоможуть знайти вирішення складних життєвих ситуацій. Консультації проводяться у форматі особистих зустрічей чи онлайн. Фахівці допоможуть кожному розібратися у своїх думках, страхах та переживаннях та навчать бути щасливими.

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

600 грн129 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

30.07.2022 - 30.11.2024
знижка-78%
економія468 грн
купили46
Купити
До кінця акції