На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Шалена Білка".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Шалена Білка"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Шалена Білка?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Командна гра в лазертаг від екстрім-парку «Шалена Білка»

Буча, Інститутська вулиця, 54А

Шалена Білка4.33119 відгуків користувачів
1/5
знижка-27%
економія811 грн
Купітьпершими

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте гру в лазертаг для компанії до 10 осіб у будь-який день тижня від екстрим-парку «Шалена Білка» зі знижкою.

Опис послуги

Програми лазертагу:

«DEATHMATCH» для дорослих, дітей та підлітків

  • Кожна команда має завдання про знищення команди противника. Старт команд перебуває на протилежних кінцях поля. У кожного гравця по 2 життя (4 життя - залежить від кількості гравців). Відроджень у гравців немає. Перемагає команда, якій вдалося повністю знищити загін суперника. Тривалість раунду – 5-10 хвилин.

Примітка: після віртуальної смерті гравець чекає на закінчення раунду в обумовленому місці; «мертві» гравці не мають права спілкуватися як зі своєю, так і з ворожою командою.

«Захоплення та утримання контрольної точки» для дорослих, дітей та підлітків

  • Основною метою кожної команди є захоплення та утримання контрольної точки. Захоплення здійснюється шляхом пострілу в датчик пристрою (контрольної точки), після чого датчик сповіщає про захоплення кольором команди, що захопила. Контрольна точка має максимальний час утримання - це загальний час, протягом якого одній команді необхідно контролювати точку, щоб вона повністю перейшла під їх контроль (у цьому випадку точка починає блимати та видавати характерні звуки). Перемагає команда, яка за час гри захопила контрольну точку.

Примітка: Кожен гравець має 2 життя та необмежену кількість відроджень. Тривалість раунду – 8-15 хвилин.

«Снайпер» для дорослих, дітей та підлітків

  • Команди стартують на протилежних кінцях лазерної арени. Основним завданням команди є знищення команди супротивника. Рекомендується дбайливо ставитися до життя та патронів.

Примітка: Кожен гравець має одне життя. Відродження неможливе! Тривалість раунду – 5-10 хвилин.

«Хижак» для дітей та підлітків

  • Гравці діляться за принципом один (хижак) проти всіх. Хижак ховається. Команда має знайти та знищити хижака. Хижак має знайти та знищити гравців. Тривалість раунду – 5-10 хвилин.

Примітка: хижак має 6 життів і 2-х кратний урон. Гравці мають 2 життя.

«Вбивство капітана» для дітей та підлітків

  • Гра проходить як місія «TEAM DEATHMATCH», але кожна команда має свого капітана. Мета команди – знищити капітана команди супротивника. Отримує перемогу команда, яка першою змогла знищити капітана іншої команди.

Примітка: Капітани команд мають по 4 життя та 2-х кратний урон. Інші гравці мають 2 життя.

«Голодні ігри» для дорослих, дітей та підлітків

  • У цій грі кожен гравець грає сам за себе. Мета гри - збереження свого життя та знищення всіх інших гравців. Отримує перемогу той гравець, який залишається останнім на майданчику.

Примітка: Кожен гравець має по 2 (4) життя. Тривалість раунду – 8 хвилин.

Що входить у вартість сертифікату?

  • 60 хвилин гри в лазертаг.
  • Необмежена кількість пострілів.
  • Користування пов'язкою із датчиками на голову.
  • Користування бластером.
  • Інструктаж.
  • Послуги інструктора та судді.
  • Майданчик для проведення гри.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Пропозиція актуальна для дорослих та дітей віком від 6 років.
  • Один сертифікат діє на компанію 6, 8 або 10 гравців (залежно від вибраного сертифіката).
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час онлайн на сайті або за телефоном, вказаним у контактах.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка за сертифікатами не сумується з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо учасник акції записався на гру, але не з'явився у вказаний час та не попередив про зміну своїх планів за 24 години або запізнився, адміністрація залишає за собою право відмовити йому у наданні послуг зі знижкою.
  • Тривалість гри – 60 хвилин.
Контакти
Шалена Білка 4.33

Екстрім-парк

Телефони: +38 (063) 447-52-92 (аренда беседок) +38 (066) 484-14-24 +38 (098) 811-80-88

Екстрім-парк «Шалена Білка» розташувався на території мальовничого Бучанського лісу. Він оточений віковими соснами і знаходиться далеко від магістралей і вихлопних газів. Відпочивальникам надається на вибір 7 тролейних маршрутів різного рівня складності, скалодром, майданчик для стрільби з лука, лабіринти і батути, квест-кімнати, затишні альтанки. Безпека для команди співробітників на першому місці, тому всі атракціони проходять щоденну перевірку.

На території парку ви можете відзначити будь-який захід або свято. Персонал «Шаленої Білки» з задоволенням організує для вас День народження, випускний вечір, корпоратив або дружню вечірку з унікальним сценарієм і веселими конкурсами. Для дітей є готові анімаційні програми, ігри і мотузкові маршрути, літні табори та туристичні вилазки. Дорослі ж можуть провести час в компанії колег під час тімбілдінга, на сімейному пікніку або за вечерею в кафе.

1 адреса в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від1 299 грн

Акція закінчилась

знижка-27%
економія811 грн
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску