На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Немо Одеса".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Немо Одеса"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Немо Одеса?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка 40% на п'ятиденні заняття за програмою «Юний тренер» у дельфінарії «Немо»

Одеса, Ланжерон пляж, 25

Немо Одеса4.511025 відгуків користувачів
1/14
знижка-40%
економіяНеобмежена
купили20

Опис акції

З купоном ви отримуєте 40% знижки на п'ятиденні заняття у групі за програмою «Юний тренер» у дельфінарії «Немо».

  • Вартість зі знижкою 4200 грн замість 7000 грн.

Опис послуги

Тепер ваша дитина може не тільки поплавати з дельфіном, але й навчитися особливостям порятунку, годівлі, утримання, дресирування дельфінів та інших морських ссавців.

У програмі навчання — лекції про дельфінів, особливості їхньої поведінки, спілкування. Хлопці дізнаються про основні прийоми роботи з цими дивовижними тваринами і навіть зможуть наприкінці показати невеликий номер із дельфінами – як справжні тренери на помості. П'ятиденна програма завершується захоплюючим піратським квестом, у якому дітки знаходять справжній скарб після розгадування ребусів та відповіді на запитання вікторини. Протягом занять вашої дитини її супроводжує досвідчений дельфінотерапевт - психолог, який одночасно є тренером дельфінів. Наприкінці програми хлопці беруть участь у вікторині та отримують сертифікат тренера дельфінів на згадку про цей унікальний досвід.

Спілкування з дельфінами сприяє посиленню фізичного тонусу та покращенню загального психоемоційного фону дитини. Таким чином, крім пізнавальної функції, програма несе і легкий терапевтичний ефект.

Що входить у вартість купону?

5 днів занять за програмою «Юний тренер»

  • День 1 - лекція про дельфінів, відвідування океанаріуму, плавання та гра з дельфіном.
  • День 2 – відвідування тераріуму, плавання з дельфінами та ігри зі свистком та жестами, що дозволяють зрозуміти принцип тренувального процесу.
  • День 3 - батьківський. Діти разом з батьками дивляться пізнавальний фільм про дельфінів, отримують відповіді на свої запитання у тренера, присутні на плаванні з дельфінами їхніх дітей з можливістю самостійної фото- та відеозйомки. Також йде закріплення тренерських навичок та команд для дельфінів.
  • День 4 — до цього часу діти та дельфіни стають найкращими друзями. На дітей чекає захоплююча вікторина, в якій вони закріплюють свої знання про дельфінів та тренувальний процес. Час заняття в басейні повністю присвячений живому спілкуванню з дельфінами, без допомоги тренера.
  • День 5 - квест, плавання з дельфінами, вручення сертифікатів про проходження курсу «Юний тренер дельфінів».

Додатково оплачується

Обов'язково

  • З купоном на знижку ви отримуєте п'ятиденні заняття у групі за програмою «Юний тренер» з доплатою на місці 4200 грн (оригінальна вартість послуги 7000 грн).

ЗА ПОТРЕБИ

  • Прокат гідрокостюму – 200 грн.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Програма розрахована на дітей та підлітків віком від 4 до 14 років.
  • Один купон діє для однієї людини.
  • Для купання потрібний гідрокостюм, ви можете взяти свій або взяти на прокат на місці.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто використати необмежену кількість купонів у розрахунку 1 купон на одну людину.
  • Знижка по купону не сумується з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Заняття проводять тренери та психологи Одеського дельфінарію «Немо» у малокомплектних групах по 6-10 осіб.
  • Заняття відбуваються щоденно з моменту старту програми.
  • Тривалість одного заняття – 2-2, 5 години.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Немо Одеса 4.51

Дельфінарій

Телефони: +38 (048) 720-70-70 (Довідкова) +38 (098) 720-70-70 (Бронь квитків) +38 (099) 720-70-70 (Бронь квитків) +38 (048) 705-70-85 (Дельфінотерапія) +38 (066) 840-71-71 (Дайвінг з дельфінами) +38 (098) 720-70-70 (Плавання-купання з дельфінами)

Дельфінарій «Немо» - одна з головних визначних пам'яток Одеси. Красива сучасна будівля, розташована на набережній з фонтанами прикрашає пляж Ланжерон.

У дельфінарії проводяться яскраві шоу за участю дельфінів, морських котиків і морських левів. Це незабутні театралізовані вистави з використанням новітніх 3Д технологій. При дельфінарії працює океанаріум, де ви зможете ближче познайомитися з різними водними мешканцями, в тому числі океанічними мешканцями.

У «Немо» є послуга дельфінотерапії, а значить ви зможете насолодитися товариством дельфінів, зайнятися з ними дайвінгом або пройти курс дельфінотерапії.

Дельфінарій побудований за міжнародними стандартами, а утримання морських ссавців відповідає всім затвердженим конвенціям і вимогам.

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

299 грн

Акція закінчилась

знижка-40%
економіяНеобмежена
купили20

44 Чекають перезапуску