На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Числовий аналіз особистості".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Числовий аналіз особистості"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Числовий аналіз особистості?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Комплексний аналіз особистості та долі з індивідуальним підходом на 2023 рік

Україна

Числовий аналіз особистості4.64204 відгуків користувачів
1/1
знижка-81%
економія981 грн
купили23

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте персональний прогноз на 2023 рік або нумерологічний аналіз сумісності з другою половинкою і перспективи вашого союзу від компанії «Числовий аналіз особистості» зі знижкою.

Що входить у вартість сертифікату?

НА ВИБІР

ПЕРСОНАЛЬНИЙ НУМЕРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ НА 2023

  • Для тих, хто вже зараз замислюється про перспективи майбутнього 2023 року, будує плани і хоче дізнатися як скорегувати свої бажання і цілі з урахуванням впливу Нового року для найбільш успішного його проходження.
  • Знати заздалегідь якого роду рік настає, - це значить з користю прожити все 365 днів року. Кожен рік володіє своєю особливою міццю, без якої немислима цілісність життя, і кожен рік буде благом для вас, якщо ви зумієте правильно скористатися пануючими в цей рік силами. Погодьтеся, що знати, в який рік краще будувати плани, в який можна очікувати зустрічі з впливовими людьми, в якій слід зосередитися на звичних обов'язках, а який приведе вас до ваших цілей, - це, безсумнівно, велика перевага. В потрібний час в потрібному місці виявляється, як відомо, переможець. Оскільки неможливо змінити силу вібрації кожного певного року, розумно, передбачаючи її, самим перебудуватися і скорегувати свої зусилля. Краще змінити напрямок зусиль, ніж рухатися проти течії і нічого не досягти.
  • Кожен прогноз складається індивідуально, виходячи з персональних даних.
  • У прогнозі описується характер року, тенденції розвитку подій у всіх сферах життя (робота, фінанси, особисте життя, здоров'я) та поради на рік, попередження та детальний прогноз на кожен місяць. А також таблиця біоритмів (ваших життєвих сил, енергії і потенціалу) на кожен день.
  • Нумерологічний прогноз на рік допоможе зробити ваше життя більш ефективним, адже недарма вважається: попереджений - озброєний.

НУМЕРОЛОГІЧНА КАРТА СУМІСНОСТІ В ЛЮБОВІ І ШЛЮБІ

  • У даній нумерологічній карті детально розписується сумісність за різними показниками, характер партнерів в цьому союзі, перспективи довгостроковості, зміна поведінки в процесі, виявляються можливі кармічні проблеми, описується сприятливість і можливість народження дітей, даються рекомендації. Завдяки цим розрахунком можна зрозуміти, як скорегувати стосунки, якщо є проблеми або розірвати безперспективну зв'язок, коли намагатися будувати і налагоджувати відносини марно. Також якщо у вас є побажання, акцент може бути зроблений на партнері. Ви зможете детальніше зрозуміти його бажання, мотиви, ставлення до вас і до шлюбу, його кармічні завдання і проблеми. Все обговорюється індивідуально. Аналіз сумісності якостей допоможе краще зрозуміти себе і свого партнера, а також дізнатися, що спільного між вами і що дійсно потрібно кожному з вас.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Для отримання знижки необхідно пред'явити сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте тільки при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою, і сертифікат поверненню не підлягає.

Як оформити замовлення?

Необхідно подати заявку на пошту і вказати:

  • Унікальний код сертифіката.
  • На яку послугу ви купили сертифікат.
  • ПІБ, контактний номер телефону та електронну адресу.

Після подачі заявки, протягом 24 годин вам прийде лист-відповідь з анкетою, де необхідно буде заповнити дані для складання нумерологической карти, а також де ви зможете вказати додаткові побажання і задати питання.

Порядок і терміни виконання замовлення

  • Карта буде готова протягом 7 робочих днів після отримання від клієнта заповненої анкети, і відправлена на електронну адресу клієнта. Про виконання замовлення Вас також проінформує менеджер компанії по телефону.
Контакти
Числовий аналіз особистості 4.64

Компанія

Телефони: +38 (098) 198-22-24 +38 (093) 461-27-80

Професійні нумерологи з досвідом роботи більше десятка років надає комплекс нумерологічних послуг, в тому числі нумерологічний аналіз особистості, який відповідає на багато життєво важливі питання: призначення в житті, шляхи до успіху в бізнесі, грошових справах, особистих відносинах з близькими людьми, стан здоров'я та які аспекти вимагають обережності. Нумерологія відкриває характеристики особистості для глибокого пізнання себе, дає поради у виборі підходящої роботи та інше.

Способи оплати
  • кредитні картки
  • електронні гроші
  • термінали оплати
  • інтернет банкінг
  • безготівковий розрахунок
Сервіс
  • термін виконання замовлення становить 3-5 робочих днів
  • після відправлення заявки з вами зв'яжуться для уточнення деталей в найкоротші терміни
  • виконане замовлення відправляється по e-mail

1 адреса в 1 місті

Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від189 грн

Акція закінчилась

знижка-81%
економія981 грн
купили23

44 Чекають перезапуску