На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Ізоляція".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Ізоляція"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Ізоляція?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Відвідування квест-кімнати «На межі божевілля» від квест-проекту «Ізоляція»

Київ, Євгена Коновальця вулиця, 44А

Ізоляція4.832507 відгуків користувачів
1/4
знижка-25%
економія225 грн
купили9

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте відвідування квест-кімнати «На межі божевілля» для компанії до 4 осіб в будні або вихідні дні від квест-проекту «Ізоляція» зі знижкою.

Опис послуги

Що навколо реально, а що - плід хворої уяви? Вам належить це з'ясувати в стінах квест-кімнати «На межі божевілля».

Містична історія, пов'язана з цим місцем, розповідає про відомого бізнесмена, який потрапив в кімнату з білими стінами. Але чому? Тому що дійсно був психічно хворий, або з якоїсь іншої причини? Що сталося з цією колись успішною людиною, чому він відчайдушно намагався покинути лікарню, і чи вдалося це йому? Дізнайтеся це і постарайтеся самі не стати в'язнями.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Обов'язкове попереднє бронювання гри. Бронювати гру необхідно лише за номером телефону, при бронюванні через сайт партнер залишає за собою право відмовити у наданні послуги зі знижкою.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте тільки при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою, і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо клієнт записався, але не з'явився в зазначений час і не попередив про зміну своїх планів не менш ніж за 24 години, адміністрація залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою.
Контакти
Ізоляція 4.83

Мережа квест-кімнат

Телефони: +38 (073) 452-61-80 (Киев) +38 (063) 899-59-18 (Харьков) +38 (066) 173-57-47 +38 (067) 254-99-74

Компанія «Ізоляція» підготувала для вас величезний вибір різноманітних квестів, кожен з яких присвячений окремій темі і має свої унікальні загадки. Квест-кімнати розташовані по всій Україні - в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові, в Хмельницькому, Полтаві, Сєвєродонецьку, Маріуполі, Чернівцях, Ізмаїлі, Вінниці та Запоріжжі.

Різноманітність тематик дозволить кожному вибрати пригоди за смаком. Тут є історія Аліси з Країни чудес і небезпечне відвідування будинку маніяка, кімнати, присвячені «Грі Престолів» і цирковий тематиці, багато іншого. Кожен з квестів детально продуманий і дозволяє учасникам гри з головою зануритися в атмосферу сюжету.

1 адреса в 1 місті

м. Печерська , Київ, Євгена Коновальця вулиця, 44А

Відчинено: 10:00-22:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від600 грн

Акція закінчилась

знижка-25%
економія225 грн
купили9

44 Чекають перезапуску