На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Ізоляція".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Ізоляція"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Ізоляція?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Відвідування квест-кімнати «Експеримент» від компанії «Ізоляція»

Київ, Євгена Коновальця вулиця, 44А

Ізоляція4.832507 відгуків користувачів
1/4
знижка-35%
економія280 грн
купили9

Опис акції

Максимальна знижка до Чорної П'ятниці! З сертифікатом ви отримуєте відвідування квест-кімнати «Експеримент» у будні чи вихідні дні від квест-проекту «Ізоляція» з максимальною знижкою 35%.

Ця пропозиція діє спеціально для Чорної п'ятниці, кількість сертифікатів обмежена.

Опис послуги

Як тільки ви переступите поріг цього місця, одразу стає зрозуміло одне – звідси бажано вибратися якнайшвидше.

Навколо вас якісь мензурки, реактиви, пробірки з дивною рідиною, незрозумілі пристрої та клітки із піддослідними тваринами. І це не просто елементи декору, це ключ до виходу з дивної лабораторії.

Сподівайтеся, що ви ще щось пам'ятаєте зі шкільного курсу хімії. Експериментуйте, проводьте досліди, вирішуйте завдання і не забувайте стежити за часом, адже вкрай важливо залишити лабораторію через 1 годину. Якщо, звичайно, ви не хочете зустрітися з божевільним лікарем та стати об'єктом його смертельних експериментів.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Бронювати гру необхідно лише за номером телефону, при бронюванні через сайт партнер залишає за собою право відмовити у наданні послуги зі знижкою.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки з сертифікатів не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки вам необхідно вказати унікальний код сертфікату та код активації під час бронювання (по телефону).
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо клієнт записався, але не з'явився у вказаний час і не попередив про зміну своїх планів не менше ніж за 24 години або запізнився на 15 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому у наданні послуг зі знижкою.
Контакти
Ізоляція 4.83

Мережа квест-кімнат

Телефони: +38 (073) 452-61-80 (Киев) +38 (063) 899-59-18 (Харьков) +38 (066) 173-57-47 +38 (067) 254-99-74

Компанія «Ізоляція» підготувала для вас величезний вибір різноманітних квестів, кожен з яких присвячений окремій темі і має свої унікальні загадки. Квест-кімнати розташовані по всій Україні - в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові, в Хмельницькому, Полтаві, Сєвєродонецьку, Маріуполі, Чернівцях, Ізмаїлі, Вінниці та Запоріжжі.

Різноманітність тематик дозволить кожному вибрати пригоди за смаком. Тут є історія Аліси з Країни чудес і небезпечне відвідування будинку маніяка, кімнати, присвячені «Грі Престолів» і цирковий тематиці, багато іншого. Кожен з квестів детально продуманий і дозволяє учасникам гри з головою зануритися в атмосферу сюжету.

1 адреса в 1 місті

м. Печерська , Київ, Євгена Коновальця вулиця, 44А

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від455 грн

Акція закінчилась

знижка-35%
економія280 грн
купили9

44 Чекають перезапуску