На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Масажист Ірина Юрчишина".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Масажист Ірина Юрчишина"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Масажист Ірина Юрчишина?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка на лімфодренажний, антицелюлітний або загальний масаж від Ірини Юрчишиної

Одеса, Маршала Малиновського вулиця, 53А

Масажист Ірина Юрчишина4.3866 відгуків користувачів
1/4
знижка-60%
економіяНеобмежена
купили59

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на 3, 5, 7 або 10 сеансів лімфодренажного, ручного антицелюлітного або загального масажу всього тіла в студії масажу Ірини Юрчишиної.

Опис послуги

Лімфодренажний масаж

Якщо вам за короткий проміжок часу потрібно зменшитися до розмірів улюбленої сукні, то лімфодренаж - це саме те, що допоможе вам швидко і, головне, із задоволенням зменшити свій обсяг.

Уже після першого сеансу масажу вам може здатися, що штани стали сидіти на вас вільніше, ніж до масажу. А все від того, що з ваших жирових клітин пішла зайва рідина. За курс лімфодренажного масажу цілком реально втратити до 5 см в об'ємі.

Як працює масаж

Масаж проводиться на «проблемних» зонах: ногах (ікри і стегна), сідницях і животі. Легкими, як би вичавлюючими рухами масажист виганяє вологу з ваших жирових клітин, а також продукти метаболізму. Все це виводить з клітин лімфатична система.

Рухи при масажі повільні, текучі, тому що сам відтік лімфи відбувається дуже повільно в порівнянні з циркуляцією крові. Швидкі рухи можуть травмувати судини. Лімфа тим густіша і повільніша, чим більше в ній продуктів розпаду. У міру проходження курсу лімфодренажного масажу лімфа буде ставати більш рідкої і більш текучою, отже, рідина разом з продуктами метаболізму буде виводитися швидше. Клітини при цьому, позбавляючись від зайвої вологи, зменшуються в розмірах. Завдяки тому що судини, які раніше здавлювалися набряклими запаленими клітинами, перестають зажиматься, в клітини краще надходить кисень. Колагенові волокна, які розподіляють жирову клітковину, після зменшення клітин починають отримувати свій колаген, який раніше надходив в недостатній кількості.

Кому показаний масаж

Лімфодренажний масаж рекомендований всім, хто хоче поліпшити кровопостачання тканин і відтік зайвої рідини з клітин разом з продуктами розпаду. Рекомендується масаж при ожирінні, при травмах, що супроводжуються набряком тканин, в післяопераційний період, як частина антицелюлітної програми. При боротьбі з целюлітом не рекомендується розминати підшкірну жирову клітковину на оточених тканинах.

Антицелюлітний масаж

Вплив антицелюлітного масажу на організм. Антицелюлітний масаж стимулює процеси всередині організму, завдяки яким є можливість вивести зайву воду і шлаки з жирових клітин і підшкірно-жирової клітковини, і завдяки цьому зменшити або усунути повністю целюліт.

Основні етапи впливу масажу на целюліт:

  • Активізація кровообігу в проблемних ділянках.
  • Активізація руху лімфи в усьому організмі.
  • Створення умов, при яких антицелюлітні креми надають максимально позитивний вплив.
  • Активізація руху рідини в тканинах.
  • При такій стимулюючій дії організму набагато простіше позбутися від речовин, що утворюють целюліт, і в кінцевому підсумку порадувати жінку красивими зовнішніми формами.

Загальний масаж

Масаж всього тіла не випадково вважається однією з найбільш корисних і ефективних процедур як для нормалізації здоров'я, так і для поліпшення настрою. По-перше, за допомогою загального масажу відбувається скорочення і розслаблення м'язового корсету, завдяки чому він стає більш пружним і еластичним, усуваються надлишки молочної кислоти, часто є причиною больового симптому після сильних фізичних навантажень. Дана процедура повертає тонус навіть атрофованим м'язам, що особливо корисно після травм різного характеру. Саме вплив на м'язи приносить розслаблюючий ефект, благотворно впливає на стан нервової системи.

Для посилення ефекту від масажу під час сеансу можуть бути використані ефірні масла. Так, лаванда відмінно заспокоює, ладан - допомагає впоратися з безсонням, масло апельсина надає тонізуючий ефект, а іланг-іланг підходить в якості афродізіака.
По-друге, загальний масаж значно покращує кровообіг і лімфоток, сприяє розширенню капілярів, виведенню токсинів з організму. Завдяки цьому тканини і органи організму отримують більше харчування і кисню, що позитивно позначається як на самопочутті, так і на стані шкіри. Так, поліпшення циркуляції крові часто позбавляє від найсильніших головних болів і нормалізує тиск, покращує колір обличчя, робить шкіру більш пружною і підтягнутою.

Ще один ефект від правильно виконаного масажу всього тіла - дренажний. Повний курс процедур сприяє виведенню зайвої рідини з організму, завдяки чому проходять набряки, як кінцівок, так і обличчя, прискорюється регенерація клітин і в'ялість шкіри, поліпшуються контури тіла.

Крім цього, загальний масаж тіла попереджає розвиток хвороб опорно-рухового апарату і допомагає їх усунути, сприяє зниженню ваги, нормалізує роботу нервової системи і обмін речовин, знімає психічне напруження і навіть сприяє підвищенню імунітету. Під час сеансу також виробляється велика кількість гормону ендорфіну, а значить, масаж приносить радість і задоволення пацієнтові.

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте 3 сеанси лімфодренажного, антицелюлітного або загального масажу з доплатою на місці 750 грн (оригінальна вартість послуги 1500 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте 5 сеансів лімфодренажного, антицелюлітного або загального масажу з доплатою на місці 1250 грн (оригінальна вартість послуги 2500 грн).
  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте 7 сеансів лімфодренажного, антицелюлітного або загального масажу з доплатою на місці 1575 грн (оригінальна вартість послуги 3500 грн).
  • Варіант 4: з купоном на знижку ви отримуєте 10 сеансів лімфодренажного, антицелюлітного або загального масажу з доплатою на місці 2000 грн (оригінальна вартість послуги 5000 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • По абонементу масаж може відвідувати тільки одна людина.
  • Обмеження по вазі - до 90 кг.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату і час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Один клієнт може скористатися необмеженою кількістю купонів.
  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити купон в електронному вигляді.
  • Якщо ви записалися на процедуру, але не прийшли в зазначений час і не попередили про скасування візиту за 24 години, або запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити в наданні послуг зі знижкою і сеанс вважається пройденим.
  • Тривалість одного сеансу - 50 хвилин.
  • Процедуру проводить масажист (жінка) з досвідом роботи більше 28 років.

Графік роботи

  • Пн-Пт - 10:00-18:00 (час поза графіком обмовляється з майстром).

  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Масажист Ірина Юрчишина 4.38

Студія масажу

Телефони: +38 (073) 475-09-28

Ірина Юрчишина - професійний масажист в Одесі. Майстер надає послуги масажу (всі види), корекції фігури, пілінги, скраби, SPA-програми і обгортання.

Відвідавши масажиста ви потрапляєте в руки фахівця з великим досвідом роботи. Ірина допоможе позбутися від болю, зайвих сантиметрів або просто розслабитися після важких буднів.

Професійний масаж не просто задоволення, а й спосіб подбати про своє здоров'я. Записуйтеся на масаж до Ірини Юрчишиноъ і отримуйте знижки і насолоду.

1 адреса в 1 місті

Одеса, Маршала Малиновського вулиця, 53А

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від15 грн

Акція закінчилась

знижка-60%
економіяНеобмежена
купили59

44 Чекають перезапуску