На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Cervantes Idiomas".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Cervantes Idiomas"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Cervantes Idiomas?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

До 36 місяців онлайн-вивчення іспанської мови в школі «Cervantes Idiomas»

Вся Україна

Cervantes Idiomas4.510 відгуків користувачів
1/1
знижка-97%
економія44 404 грн
купили83

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте 6, 12, 18 або 36 місяців онлайн-вивчення іспанської мови в школі «Cervantes Idiomas» зі знижкою.

Опис послуги

Гарнітуру для онлайн-занять можна купити на Покупоні з Кешбек.

Програма «Cervantes Idiomas» була розроблена в тісній співпраці з Британським мовним центром - провідним центром навчання дорослих, а також офіційним центром тестування англійської мови в Лондонській торгово-промисловій палаті, TELC і Pearson - найбільшої освітньою компанією в світі (Financial Times Group).

Професори «Cervantes Idiomas» і розробники програм повністю занурилися на абсолютно новий рівень і створили The Natural Immersion Technique ®. Це революційний спосіб, що дозволяє вам легко опанувати іспанською мовою - з витонченістю і легкістю новонародженого - з безпрецедентною швидкістю. Наша програма заснована на новітній науці про навчання, передовому придбання мови, і була перевірена і доведена в наших мовних програмах і школах з буквально тисячами і тисячами студентів по всьому світу.

Студент отримає міжнародний сертифікат на іспанською мовою після проходження курсу, який визнаний кращими міжнародними корпораціями, такими як BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM і багатьма іншими.

Гарантія грошових коштів «Cervantes Idiomas» пропонує ту ж навчальну програму, що і звичайні курси в школах «Cervantes Idiomas» в Європі. «Cervantes Idiomas» є єдиною онлайн-мовною школою, яка пропонує гарантію повернення грошей, щоб її учні пройшли будь міжнародно визнаний іспит (B2) після завершення повного онлайн-курсу.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Навчання іспанської на платформі Cervantes Idiomas відбувається англійською або німецькою мовами, тобто необхідне знання англійської або німецької мов на рівні не нижче середнього (B1, B2).

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка по сертифікату не сумується з іншими діючими пропозиціями школи.
  • Приступити до навчання можна відразу після покупки сертифікату.
  • Студент отримає міжнародний сертифікат від «Cervantes Idiomas», який визнаний кращими міжнародними корпораціями, такими як BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM і багатьма іншими.

ДЛЯ ДОСТУПУ ДО КУРСУ

  • Необхідно заповнити реєстраційну форму.
  • Заповнити особисті дані.
  • Ввести 12 цифр номера сертифіката через дефіс в поле «Coupon Code».
  • Ввести останню цифру номера сертифіката в поле «Security Code».
  • Натиснути на кнопку «ACTIVATE».
  • Приклад заповнення.
Контакти
Cervantes Idiomas 4.5

Онлайн-школа іспанської мови

«Cervantes Idiomas» - онлайн-школа, де кожен з легкістю освоїть нову мову не гірше за носія. Програма для онлайн навчання розроблена у тісній співпраці з провідними мовними центрами.

Онлайн вивчення мов можливе скрізь, ви можете займатися в будь-якому зручному місці і в будь-який час. З «Cervantes Idiomas» ви навчитеся говорити, писати, читати та легко сприймати іноземну мову. Записуйтесь на навчання та досягайте цілей із «Cervantes Idiomas».

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

На жаль, контакти відсутні.

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від449 грн

Акція закінчилась

знижка-97%
економія44 404 грн
купили83

44 Чекають перезапуску