На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "DEKA".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "DEKA"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від DEKA?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Скидка 50% на наручные часы от «ДЕКА»

DEKA4.1443 відгуків користувачів
1/2
знижка-50%
економіяНеобмежена
Отримали26

Опис акції

ЧАСЫ ЗА ПОЛЦЕНЫ, ОСТАЛЬНОЕ – НА ОТДЫХ!

Скидка 50% на наручные часы от «ДЕКА»

Пора жарких скидок настала! Покупайте часы в ДЕКА и участвуйте в акции «Часы за полцены, остальное – на отдых!», которая традиционно проходит в Торговой сети ДЕКА с июня по сентябрь. Новые брендовые часы – это источник вдохновения и настоящая ода совершенству! Они завораживают своим современным и одновременно классическим дизайном.

От каждой покупки часов вы получаете бонусами 20%.

Оплачивайте бонусами до 50% стоимости стильного часового подарка для себя, для своих любимых и друзей. А сэкономленные деньги потратьте на отдых!

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

Для получения скидки нажмите кнопку «Получить» перейдите на сайт и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.

  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
DEKA 4.1

Інтернет магазин

Телефони: +38 (080) 021-16-52

Торгова мережа «ДЕКА» представлена роздрібними магазинами по Україні та інтернет-магазином. Ексклюзивне представництво всесвітньо відомих брендів дозволяє запропонувати покупцям вражаючий вибір високоякісних виробів різних стилів. В наявності колекції більше п'яти десятків світових годинникових виробників з Японії, Німеччини, Швейцарії, Америки та інших країн - такі як Cartier, Casio, Armani, Oris, Fossil.

У магазині торгової мережі «ДЕКА» можна придбати не тільки наручні або настінні моделі годинника, але й аксесуари, ювелірні прикраси - сережки, каблучки, браслети, шарми, і все це з доставкою по Україні. А якщо ваш годинник вимагає ремонту, скористайтесь послугами сертифікованих центрів сервісного обслуговування, які розташовані в Києві та Дніпрі.

42 адрес в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

знижка-50%
економіяНеобмежена
Отримали26

44 Чекають перезапуску