На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Flash bowl".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Flash bowl"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Flash bowl?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка 30% на гру в боулінг для компанії на одній доріжці в «Flash bowl»

Київ, Степана Бандери проспект, 20Б

Flash bowl4.51181 відгуків користувачів
1/3
знижка-30%
економіяНеобмежена
купили5445

Опис акції

З купоном ви отримуєте 30% знижки на 2 або 3 години гри в боулінг для компанії до 4 осіб в будь-який день тижня на одній доріжці в боулінгу «Flash bowl».

  • З купоном знижку 30% ви отримуєте 2 години гри в боулінг для компанії до 4 осіб в будь-який день тижня на одній доріжці в боулінгу «Flash bowl».
  • З купоном знижку 30% ви отримуєте 3 години гри в боулінг для компанії до 4 осіб в будь-який день тижня на одній доріжці в боулінгу «Flash bowl».

Що входить у вартість купону?

ДОДАТКОВІ БОНУСИ

  • Кожен новий клієнт може завантажити в Play Market або App Store мобільний додаток, на який будуть нараховуватися бали, в розмірі 20% від витрачених коштів за всі послуги (боулінг, бар, кухня, більярд, караоке).
  • Скористатися бонусами можна згідно правил клубної системи «Flash bowl» .

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Один купон діє для компанії до 4 осіб на 2 або 3 години гри на одну доріжку, один раз.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка по купону не підсумовується з іншими діючими акціями та пропозиціями клубу.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити тільки роздрукований купон.
  • При неможливості надрукувати купон, можна відправити його на адресу: reception@jumbo.kiev.ua і по прибуттю в клуб звернутися до адміністратора за роздруківкою купона.
  • Тарифи .
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Flash bowl 4.51

Боулінг-клуб

Телефони: +38 (067) 406-20-16 +38 (044) 390-53-76

«Flash bowl» - один з найбільших боулінг-центрів в Україні, знаходиться в Києві в ТРЦ «Plaza Sport Outlet». Для гостей обладнано 30 доріжок, для дітей працюють автоматичні захисні бортики, а за прогресом допомагають стежити екрани з турнірними таблицями та підрахунком балів.

Поруч з ігровою зоною розміщені столики і бар. Таке рішення робить боулінг відмінним місцем для проведення корпоративів, свят і вечірок. У боулінгу постійно діють знижки та спеціальні пропозиції для фанатів гри.

1 адреса в 1 місті

м. Почайна , Київ, Степана Бандери проспект, 20Б

(ТРЦ «Plazma», 4 поверх)

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від15 грн

Акція закінчилась

знижка-30%
економіяНеобмежена
купили5445

44 Чекають перезапуску