На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Золотий Вік".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Золотий Вік"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Золотий Вік?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Скидки до 33% на золотые часы и браслеты

Золотий Вік1.78258 відгуків користувачів
1/6
знижка-33%
економіяНеобмежена
Отримали16

Опис акції

Скидки до 33% на золотые часы и браслеты

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Для получения скидки нажмите кнопку «Получить» перейдите на сайт и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Золотий Вік 1.78

Інтернет магазин

Телефони: +38 (080) 030-25-05

Ювелірні прикраси з рідкісних металів і дорогоцінного каміння - це не тільки ознака достатку, це ще й символ любові до близької людини, символ вибраності і високої цінності відносин. Саме тому «Золотий вік» пропонує своїм покупцям широкий вибір унікальних ювелірних виробів, які втілюють в собі поєднання класичних традицій і сучасних тенденцій моди.
Асортимент продукції включає в себе сережки, кільця, браслети та ланцюжки, підвіски, брошки, годинник, запонки та затискачі, а також інші вироби. Для зручності користувачів каталог сайту розбитий дозволяє вибрати товари з каменю або металу, тематичні прикраси або готові комплекти.

46 адрес в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

знижка-33%
економіяНеобмежена
Отримали16

44 Чекають перезапуску