На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "MOYO".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "MOYO"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від MOYO?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Купи акционный ноутбук Lenovo и выиграй ценный подарок!

MOYO3.382958 відгуків користувачів
1/1
Отримали3

Опис акції

Бесконечное лето с Lenovo!

Опис послуги

С 01 июня по 31 июля в сети магазинов MOYO, а также на moyo.ua. при покупке акционного ноутбука Lenovo получай впечатляющие подарки!

Для принятия участия в акции, Участник должен приобрести акционный товар в период действия акции, зарегистрироваться на сайте lenovosummer.com.ua, заполнив все обязательные поля в профиле участника, обязательно прикрепив расчетный документ, подтверждающий факт приобретения товара.

Организатор всех зарегистрированных участников, которые выполнили условия проведения акции, специально созванной комиссией, формируемой из представителей Заказчика и Организатора, путем выбора случайных победителей с помощью сайта www.random.org с полной / частичной видео / фото фиксацией проводит розыгрыши 20 (двадцати) единиц гиробордив по 4 единицы гиробордив еженедельно.

Розыгрыши подарков происходят по понедельникам в 5 следующих этапов:

  • 1 Этап - 2 июля 2018 розыгрыш 4 единиц гиробордив
  • 2 Этап - 9 июля 2018 розыгрыш 4 единиц гиробордив
  • 3 Этап - 16 июля 2018 розыгрыш 4 единиц гиробордив
  • 4 Этап - 23 июля 2018 розыгрыш 4 единиц гиробордив
  • 5 Этап - 30 июля 2018 розыгрыш 4 единиц гиробордив и 1 единицы приглашения в Испанию на двоих.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • При покупке акцийного ноутбука Lenovo вы можете выиграть один из замечательных призов.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
MOYO 3.38

Мережа магазинів електроніки

Телефони: +38 (080) 050-78-00 +38 (044) 591 10 90

Інтернет-магазин Moyo - сучасний майданчик, що надає за помірними цінами товари для різних сфер життя: техніку, продукцію для будинку, туризму, здоров'я, одяг і взуття. В роботі компанія керується високими критеріями обслуговування. До головних кредо відносяться чесність і доброзичливе ставлення до кожного відвідувача.

Результатом діяльності на ринку з 2009 року стало довіру безлічі клієнтів. Мультиформатність мережі Moyo є додатковим плюсом: замовлення, оформлений онлайн, можна забрати в будь-якому чинному фізичному магазині, які розташовані в 31 місті країни (Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі та ін.).

55 адрес в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

Отримали3

44 Чекають перезапуску