Сервіс виклику таксі Bolt

272  відгуків
Мобільний додаток Taxify
Мобільний додаток Taxify
Мобільний додаток Taxify

Промокоди 3

Тут ви також знайдете  2

Про компанію Bolt

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Bolt: швидко, безпечно, доступно

Bolt - додаток для замовлення поїздок по місту в один клік.

Bolt - компанія з міжнародним ім'ям, яка була заснована 5 років тому в Естонії. За цей період вона стала лідером в своєму сегменті в багатьох країнах Європи: Литві, Естонії, Латвії, Словаччини, Угорщини. Засновники компанії впевнені: Україна, де Taxify запустили относітелньно недавно, незабаром так же поповнить список країн, де даний сервіс користується найбільшою популярністю серед аналогів.

Особливості використання сервісу

Замовити таксі за допомогою Bolt не складе труднощів. Для цього необхідно завантажити на свій смартфон мобільний додаток, в якому детально розписані всі можливості замовлення автомобіля. Клієнт навіть може не вказувати адресу свого місця розташування - автоматична геолокація зробить це за вас або ви зможете просто позначити місце на карті, а таксист домчить до зазначеного місця призначення в максимально короткий час. Відстежувати пересування свого водія клієнт може в режимі онлайн. Точність прибуття обчислюється до секунди. Розрахуватися за поїздку можна, як готівкою, заплативши гроші водієві, так і безготівковими коштами через додаток.

TBolt є сполучною ланкою між пасажирами і кращими водіями міста: вони готові відвести клієнтів з комфортом в будь-якому напрямку за потрібною адресою. Надійність поїздки - гарантія безпеки клієнтів Bolt. Пасажири можуть дізнатися все контактні дані водія перед поїздкою, а після неї оцінити якість роботи служби і водія.

У Bolt строгий підхід до підбору співробітників. Фахівці перевіряють у водіїв наявність всіх необхідних документів: страховка повинна діяти на території України, авто повинно бути в хорошому технічному стані.

На службу поїздок Bolt можуть розраховувати і ділові клієнти, які завжди чітко розпоряджаються своїм часом. Водії оперативно відвезуть замовника на офіційні або особисті зустрічі на автомобілі економ-сегмента або класу «Преміум». В кінці кожного місяця служба таксі надає загальний рахунок з детальною звітністю по кожній поїздці, а для всіх клієнтів Bolt діє бонусна програма лояльності.

Оцінити перевага сервісу Bolt незабаром зможуть жителі і інших регіонів. У планах керівництва компанії покрити всі міста України, де ця послуга буде затребувана.