«Кінодром» - кінотеатр для авто у Києві
Покази фільмів від кінотеатру "Кінодром"
Покази фільмів від кінотеатру «Кінодром» у Києві
Знижки від кінотеатру просто неба «Кінодром»
Акції від кінотеатру просто неба «Кінодром»
Спеціальні ціни від кінотеатру просто неба «Кінодром»
Акційні ціни від кінотеатру просто неба «Кінодром»
Акційні пропозиції від кінотеатру просто неба «Кінодром»
Спеціальні ціни від кінотеатру просто неба «Кінодром»

Акції  10

Про компанію Кінодром

Кінодром – унікальний автомобільний кінотеатр Київ під відкритим небом. 

Глядачі можуть насолоджуватися новинками кіно прямо зі своїх автомобілів, створюючи неповторну атмосферу. А якщо під час перегляду вам захочеться поїсти і випити чогось смачненького – замовляйте, не відриваючись від кіно, вам принесуть замовлення прямо у машину. 

Кінодром Київ афіша постійно оновлюється, включаючи гарячі новинки кіно. Кінодром Київ розташований на території кіностудії імені Довженка на Шулявці. Це місце ідеально підходить для вечірнього відпочинку, романтичних побачень та сімейного дозвілля.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Кінодром – кіно під відкритим небом Київ прямо з авто


Кінодром Київ – унікальний кінотеатр під відкритим небом для перегляду фільмів прямо зі свого автомобіля. Дивитися улюблені стрічки, сидячи в комфортному авто під зоряним небом, – це справжня насолода, яка створює особливу атмосферу. 

Автомобільний кінотеатр Довженка забезпечує високу якість зображення та звуку, роблячи кожний сеанс незабутнім. 

У кінодромі (по типу того, як пропонують інші кінотеатри в Києві) ви також можете замовити напої, попкорн, сендвічі, пиво або навіть кальян, який доставлять прямо до вашої машини. Щоб зробити замовлення, варто лише увімкнути «аварійку» на кілька секунд – драйв-офіціанти відразу підійдуть.

Kinodrom – це ідеальне місце для вечірнього відпочинку, романтичного побачення чи сімейного дозвілля.

 

Автомобільний кінотеатр – ціна квитків

 

Ціна квитків у Кінодром Довженка на Шулявці рахується за одне авто. Кількість людей в автомобілі не має значення. Стандартна вартість квитка:

  • Будні дні (пн-чт) – 200 грн.
  • Вихідні (пт-нд) – 220 грн.


Вартість квитків для всіх однакова, проте потрібно займати місце у «залі» відповідно до типу вашого авто. Для кожної моделі автомобіля за типом кузова (седан, мінівен, паркетник, джип тощо) на майданчику для перегляду фільмів відведені відповідні сектори.


На сайті pokupon.ua можна купити квитки на кінодром Київ зі знижкою 25%.


Як купити квиток у кінотеатри Києва дешевше

 

Купити квиток в автомобільний кінотеатр зі знижкою на Покупоні, як і у будь-які кінотеатри Києва, дуже просто. Для цього виконайте кілька простих кроків:

  • Купіть сертифікат зі знижкою на pokupon.ua.
  • Завітайте в Кінодром Київ і пред’явіть сертифікат на касі.
  • Обміняйте сертифікат на квиток.


Рекомендують бронювати місця заздалегідь, особливо на популярні сеанси, щоб забезпечити собі найкращий перегляд кіно під відкритим небом Київ.

 

Кінодром Довженка – афіша і розклад сеансів

 

Репертуар автомобільного кінотеатру у Києві регулярно оновлюється, пропонуючи глядачам найсвіжіші новинки кіно. У прокаті є різні жанри, що дозволяє задовольнити смаки будь-якого глядача. Тут можна подивитися як нові блокбастери, так і популярні класичні фільми. 

У літній сезон сеанси проходять кожного дня о 21:00. Щоб бути в курсі всіх актуальних сеансів та не пропустити цікаві прем'єри, можете дивитися актуальну афішу ближче до дати відвідування на офіційному сайті локації, зазначеному у контактах на сторінці.

 

Автомобільний кінотеатр у Києві – відгуки

 

Судячи з відгуків, кінотеатр Київ на Довженка люблять за особливу атмосферу, що створюється під час показів, а також зручність перегляду, якість звуку та зображення. Читайте Кінодром відгуки, щоб детальніше ознайомитися з кінотеатром.


Кінотеатр під відкритим небом Київ Kinodrom – адреса

 

Кінодром розташований на території кіностудії імені Довженка за адресою: вулиця Довженка, 4 (станція метро Шулявська). Щоб потрапити на Кінодром, користуйтеся заїздом №1 на території кіностудії.

 

Як Кінодром працює під час вимкнень електрики

 

Кінодром підготовлений до можливих вимкнень електрики, що забезпечує безперебійну роботу кінотеатру. Завдяки автономним джерелам живлення, перегляди фільмів не перериваються, навіть під час тимчасових відключень світла.


Кінодроми Києва – це дуже атмосферні місця для перегляду фільмів, де панує особливий вайб. Завітайте у кінодром Довженка, цей кінотеатр обов’язково залишить приємні спогади.