Мережа магазинів косметики Yves Rocher

184  відгуків
35 адрес в 10 містах
Акції в магазині «Yves Rocher»
Косметика по догляду за волоссям «Yves Rocher» по знижці
Акційна пропозиція від «Yves Rocher»
Акції в магазині «Yves Rocher»
Знижки на всю косметику в магазині «yves rocher»
Парфюмірованніе гелі для душу «yves rocher» по знижці
Знижки на парфумерію від «yves rocher»
Знижка на косметику по догляду за обличчям «yves rocher»

Акції  9

Промокоди 86

Про компанію Yves Rocher

«Yves Rocher» - це косметика світового французького бренду - «Експерта Рослинної Косметики» ®, яка допомагає зберегти молодість і красу шкіри і волосся. Компанія «Yves Rocher» заснована в 1959 році у Франції і продовжує радувати шанувальників безпечної косметики на основі рослинних інгредієнтів новинками і найефективнішими технологіями виготовлення продуктів краси.

У каталозі представлені серії товарів - декоративна косметика, засоби по догляду за обличчям, тілом та волоссям, парфумерія. Акцентуючи увагу на високу якість косметики за помірною ціною, в магазинах регулярно діють акції, знижки та спеціальні пропозиції.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Yves Rocher - косметика, подарована природою
Yves Rocher - французька компанія, що спеціалізується на виробництві натуральної косметики і парфумерії. Як компоненти бренд використовує тільки натуральну сировину, що робить продукцію, що випускається безпечної для здоров'я. Серед продуктів: декоративна косметика, засоби по догляду за тілом, парфумерія. На різні види товарів діють регулярні акції та знижки.

Компанія Yves Rocher була заснована в 1959 році у Франції Івом Роше. Перший продукт, виготовлений засновником, - крем з екстрактом чистотілу. Спочатку продукцію розсилали поштою, так як компанія не мала власного магазину. Торгова марка «Ів Роше» - першовідкривач в області поштової доставки доставки товарів додому. У 1969 р в Парижі відкрився перший фірмовий магазин. Підкоривши споживачів Франції, компанія вийшла на світовий ринок косметики. В даний час продукція «Yves Rocher» користується успіхом у покупців більше 80 країн світу. В Україні фірмові магазини розташовані в Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові та ще в 15 інших містах.

Асортимент компанії Yves Rocher
Декоративна косметика: туш, тіні для повік, олівці для очей і брів, помада, блиск для губ, рум'яна, пудра, лаки для нігтів і багато іншого, без чого немислимий сучасний макіяж.
Парфуми: духи, туалетна вода і парфумовані дезодоранти.
Для шкіри обличчя: креми, скраби, сироватки і маски. Враховується тип і вікові особливості шкіри. Випускається антивікова лінія продукції.
Для тіла, шкіри рук і ніг: масла, креми, бальзами, сироватки. Популярністю користується сонцезахисна серія.
Для волосся: шампуні, бальзами, ополіскувачі, живильні і зволожуючі маски.
Засоби гігієни: туалетне мило, гелі, креми для душа. Також компанія пропонує оригінальні аксесуари для ванної кімнати.
Лінія для чоловіків: засоби по догляду за шкірою обличчя до і після гоління.
Чому варто вибрати торгову марку Yves Rocher
Вся продукція виготовляється з екологічно чистих природних компонентів. Сировина для виробництва вирощується на спеціальних полях компанії. Косметика торгової марки не містить компонентів тваринного походження і не тестується на тваринах.

В інтернет-магазині компанії представлений весь асортимент товарів з докладним описом, регулярно з'являються новинки продукції. Приємним бонусом для покупця стануть тестерної зразки, які висилаються з кожної посилкою-замовленням. Компанія постійно пропонує покупцям знижки та акції, тому слідкуйте за оновленнями на сайті.