Мережа кафе-кондитерських Львівська майстерня шоколаду

23594  відгуків
47 адрес в 27 містах
Акція від «Львівська майстерня шоколаду»
Акція на шоколадні цукерки «Львівська майстерня шоколаду»
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»1
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»
Знижки на шоколад «Львівська майстерня шоколаду»
Інтер'єр кафе "Львівська майстерня шоколаду". Замов столик по знижці
Інтер'єр кафе "Львівська майстерня шоколаду". Замов столик по знижці
Шоколадні цукерки «Львівська майстерня шоколаду» за знижкою
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»2
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»3
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»4
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»5
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»6
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»7
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»8
Знижки до «Львівської майстерні шоколаду»9
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»10
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»11
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»12
Знижки у «Львівська майстерня шоколаду»13

Тут ви також знайдете  1

  • Львівська майстерня шоколаду
    Кав'ярняЛьвівська майстерня шоколаду
    Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 67Д

Про компанію Львівська майстерня шоколаду

Ще з давніх годин Львів був славетним містом через добротні солодощі. І вже в ХІХ столітті шоколад помандрував по всій Європі, даруючи почуття, що народилися у Львові. Це місто завжди вміло перетворювати чудеса на реальність. А «Львівська майстерня шоколаду» це одне з чудес, що створили подружжя Наталії та Володимира Дубових, доклавши чимало зусиль. Спочатку було лише двадцять видів конфет, але з 2009 року виробництво постійно почало розширюватися. Відтепер людину огортає атмосфера міста, коли вона розгортає маленький пакуночок і куштує львівський шоколад. На сьогодні стало понад 60 видів марципанових, трюфельних, пралінових, горіхових, шоколадно-кремових та шоколадно-карамельних конфет.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

З чого все почалося?

Ще з давніх часів Львів був славетним містом через добротні солодощі. І вже в ХІХ столітті шоколад помандрував по всій Європі, даруючи почуття, що народилися у Львові. Це місто завжди вміло перетворювати чудеса на реальність. А «Львівська майстерня шоколаду» це одне з чудес, що створили подружжя Наталії та Володимира Дубових, вклавши чимало зусиль у свою мрію. Спочатку було лише двадцять видів цукерок, але з 2009 року виробництво майстерні постійно почало розширюватися. Відтепер людину огортає атмосфера міста, коли вона розгортає маленький пакуночок і куштує львівський шоколад. На 2017 рік стало понад 60 видів марципанових, трюфельних, пралінових, горіхових, шоколадно-кремових та шоколадно-карамельних конфет.

Шоколадні смаколики виготовляються професійними шоколатьє власноруч у Львові з сировини європейської якості. Використовується лише натуральні інгредієнти без домішок. Завдяки виробництву цукерок ручної роботи «Львівська майстерня шоколаду» створює свої власні традиції якості та смаку.

Шоколад, що дарує радість ближньому

Завдяки подарунковому сертифікату «Львівська майстерня шоколаду» надає можливість поринути в солодку екскурсію, що ознайомить з історією виникнення шоколаду та покаже весь процес виготовлення конфет ручної роботи. Ви дізнаєтеся про те, як солодощі діють на організм людини, які види шоколаду бувають та які їх властивості. Також у вас буде нагода скуштувати шоколад із різних куточків світу.

Майстер-класи зі створення шоколаду

«Львівська майстерня шоколаду» проводитиме майстер-класи, на яких можна відчути собі справжнім шоколатьє, надівши спеціальну форму та озброївшись усім необхідним для приготування шоколадних витворів. Протягом заняття ви дізнаєтесь історію виникнення шоколаду, безліч цікавих фактів, корисних порад, що стануть у нагоді. Наприкінці майстер-класу кожен отримає свій власний витвір з шоколаду та буде нагороджений сертифікатом майстра шоколадної справи.