Мережа магазинів косметики NYX

80  відгуків
24 адреси в 12 містах
Рідкі помади і блиски для губ в магазинах «NYX» з доставкою по Україні. Купуйте косметику преміум акцією.
Професійний макіяж декоративною косметикою в магазинах «nyx professional makeup» з доставкою по україні. купуйте якісну косметику по акції.
Декоративна косметика в інтернет-магазині «NYX PROFESSIONAL MAKEUP». Купуйте оригінальну косметику по акції.
Коректори для очей в інтернет-магазині nyxcosmetic.com.ua. Купуйте декоративну косметику для повік зі знижкою.
Рідкі тіні і базу для повік в інтернет-магазині nyxcosmetic.com.ua. Купуйте декоративну косметику для очей зі знижкою.
Колекція олівців NYX PROFESSIONAL MAKEUP LIP LINER в фірмових магазинах. Купуйте декоративну косметику зі знижкою.
Декоративна косметика в інтернет-магазині «NYX PROFESSIONAL MAKEUP». Купуйте оригінальну косметику по акції.
Рідкі помади і блиски для губ в магазинах «NYX» з доставкою по Україні. Купуйте косметику преміум акцією.
Декоративна косметика в інтернет-магазині «NYX PROFESSIONAL MAKEUP». Купуйте оригінальну косметику по акції.
Тональний крем і основа під макіяж nyx в фірмових магазинах з доставкою по україні. купуйте тональну основу зі знижкою.
Тіні для очей в магазинах «никс» з доставкою по україні. купуйте косметику преміум акцією.
Тіні для повік тм nyx в фірмових магазинах. замовляйте оригінальну косметику по акції.
Тональний крем і основа під макіяж nyx в фірмових магазинах з доставкою по україні. купуйте тональну основу зі знижкою.
Професійний макіяж декоративною косметикою в магазинах «nyx professional makeup» з доставкою по україні. купуйте якісну косметику зі знижкою.
Тіні для повік тм nyx в фірмових магазинах. замовляйте оригінальну косметику по акції.
Тіні для повік nyx в фірмових магазинах. замовляйте оригінальну косметику по акції.

Промокоди 3

  • знижка
    Вже використали 83 разів
    Для получения скидки перейдите на сайт и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.
    Від01.02.18 До14.02.18

    NYX

  • знижка
    Вже використали 3 рази
    Для получения скидки распечатайте купон и покажите распечатанный купон или изображение купона на телефоне менеджеру при покупке акционного товара. Адрес: Одесская обл., с. Фонтанка, Южная дорога 101а, ТРЦ "Riviera", (г.Одесса) График работы: с 10 до 22 (без выходных) г.Харьков, ул. Героев Труда 7, ТРЦ "Караван". График работы: с 10 до 22 (без выходных) г. Харьков, ул. Героев Труда, 9, ТРЦ "Дафи" График работы: с 10 до 22 (без выходных)
    Від20.06.17 До02.07.17

    NYX

  • промокод
    Вже використали 39 разів
    Для получения скидки введите промокод в специальное поле в корзине и примените его. Стоимость выбранного товара пересчитается со скидкой.
    Від20.06.17 До02.07.17

    NYX

  • Показати всі 3 промокода

Про компанію NYX

Nyxcosmetic.com.ua - інтернет-магазин декоративної косметики американської ТМ NYX (Нікс), одного з лідируючих і найбільш затребуваних б'юті брендів в США. Засоби для макіяжу NYX PROFESSIONAL MAKEUP відрізняються насиченими пігментами і відмінними характеристиками, які цінують як любителі макіяжу, так і професійні візажисти.

Магазин «Nyxcosmetic» є офіційним представником бренду в Україні та гордо доповнює світову мережу десятків тисяч магазинів NYX PROFESSIONAL MAKEUP. Компанія пропонує оригінальний продукт за демократичною ціною, наявність базових і нових лінійок косметики, європейський сервіс з доставкою по Україні.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Про компанію NYX Cosmetic

Кожна жінка хоче бути щасливою і подобатися оточенню. Ви можете не погодитися, але це як у випадку з квітами - багато самі наполягають на тому, щоб чоловік не витрачався на букети, а потім в душі нарікають, що за рік обранець не подарував жодної трояндочки.

Тому про жіноче щастя мріють всі. А ось задієте ви всі можливості і інструменти для того, щоб залучити, утримати і подобатися чоловікові все життя?

Головна зброя жінки - її краса, яку можна підкреслити або підкоригувати за допомогою декоративної косметики.

Інтернет-магазин nyxcosmetic.com.ua офіційно представляє американський бренд косметики для мейк-апу NYX PROFESSIONAL MAKEUP в Україні. Тут ви можете купити все необхідне для аматорського або професійного макіяжу - губну помаду, тіні для повік, туш для вій, тональні креми, рум'яна, аксесуари і інструменти для нанесення косметики.

Переваги косметики NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Бренд NYX PROFESSIONAL MAKEUP (США) був заснований в 1999 році і названий на честь давньогрецької богині ночі Нікс, яка відрізнялася рідкісною красою і таємничої привабливістю.

Торгова марка популярна у всьому світі і представлена в десятці тисяч магазинів у 70 країнах.

NYX - це професійна косметика за демократичними цінами. Широка асортиментна лінійка дозволяє створювати будь-який образ - денний, вечірній, святковий, драматичний. Косметику NYX PROFESSIONAL MAKEUP використовують знамениті візажисти, селебріті та ікони стилю, такі як співачка Крістіна Агілера, актриса Селена Гомес, спадкоємиця багатомільйонної імперії Дональда Трампа, світська левиця Іванка Трамп і багато інших.

NYX PROFESSIONAL - все для бездоганного макіяжу

В асортименті НИКС є всі засоби, необхідні для аматорського та професійного мейк-апу:

Косметика для губ - губні помади і блиски, олівці для губ, косметичні набори.

Косметика для очей - тіні, туш для вій, підводки, коректори і олівці для очей, бази для повік, олівці, гелі та підводки для брів, накладні вії.

Засоби NYX для особи - бронзатори, коректори, праймери, пудри, рум'яна, тональні основи, фіксатори, хайлайтери і люмінайзери, очищають і матирующие кошти.

Аксесуари та інструменти - кисті, косметички, кейси, спонж, точила для олівців, подарункові сертифікати NYX PROFESSIONAL

оплата

Оплата замовлень проводиться тільки в національній валюті - гривні.

Магазин пропонує будь-який зручний клієнтові спосіб оплати:

  • готівкою в роздрібній торговельній точці
  • готівкою у відділенні кур'єрської служби або за адресою одержувача
  • 100% передоплатою на рахунок ПриватБанку через Приват24 або термінал самообслуговування безпосередньо при оформлення замовлення на сайті
  • банківською картою Visa або MasterCard через платіжну систему електронних платежів WAYFORPAY.COM. Система розроблена на стандарті безпеки 3D Secure (передача даних по протоколу TLS, інформація шифрується), який гарантує абсолютну безпеку і надійність оплати товарів і послуг в глобальній мережі Інтернет.

доставка

Офіційний інтернет-магазин професійної косметики NYX PROFESSIONAL MAKEUP пропонує клієнтам БЕЗКОШТОВНУ доставку товарів по Києву та Україні при замовленні на суму вище 300 грн (на склад) або 400 грн (за адресою). Вартість доставки замовлень до 300 грн складає 25 грн на відділення і за адресою 35 грн.

Ви можете оформити замовлення по телефону в будні з 09:30 до 18:30 або через сайт цілодобово.

Обов'язково перевіряйте комплектність замовлень в присутності представника транспортної компанії.

Гарантія

Зверніть увагу, що стандартні положення Законодавства України регулюють питання повернення і обміну косметичних засобів, припускають неможливість повернення або обміну косметичної продукції належної якості.

Політика інтернет магазину nyxcosmetic.com.ua - це бездоганний сервіс і турбота про наших клієнтів. Саме тому компанія гарантує повернення грошей або обмін

товару належної якості протягом 14 днів з моменту здійснення замовлення.

При цьому продукція повинна зберігати товарний вигляд, без слідів використання з збереженням заводської упаковки і маркування. Додаткові витрати, пов'язані зі зворотним пересиланням продукції з обміну або поверненню лягають на покупця.

Користуйтеся косметикою NYX PROFESSIONAL впевнено і з задоволенням. Пам'ятайте, грамотний макіяж здатний підкреслити ваші достоїнства, підвищити самооцінку, змінити стан душі і манеру поведінки в кращу сторону.