Мережа магазинів товарів для будинку Butlers

58  відгуків
12 адрес в 5 містах
Акція в магазині «Butlers»
Знижки в магазині «butlers»
Товари в магазині «butlers» зі знижкою

Акції  2

Промокоди 5

  • промокод
    Вже використали 117 разів
    Для получения скидки назовите кодовое слово менеджеру интернет-магазина или кассиру в офлайн магазине, после чего сумма покупки будет пересчитана с учетом данной скидки.Акция распространяется на коллекцию посуды «WECK». Скидка по акции не суммируется со скидкой по дисконтной карточке клиента Butlers.
    Від19.10.17 До17.02.18

    Butlers

  • промокод
    Вже використали 433 разів
    Для получения скидки назовите кодовое слово менеджеру интернет-магазина или кассиру в офлайн магазине, после чего сумма покупки будет пересчитана с учетом данной скидки. Акция распространяется на неакционные товары. Скидка по акции не суммируется со скидкой по дисконтной карточке клиента Butlers.
    Від17.08.17 До17.02.18

    Butlers

  • промокод
    Вже використали 206 разів
    Для получения скидки назовите кодовое слово менеджеру интернет-магазина или кассиру в офлайн магазине, после чего сумма покупки будет пересчитана с учетом данной скидки. Акция распространяется на коллекцию посуды «QUATTRO STAGIONI». Скидка по акции не суммируется со скидкой по дисконтной карточке клиента Butlers.
    Від19.10.17 До17.02.18

    Butlers

  • промокод
    Вже використали 44 разів
    Для получения скидки назовите кодовое слово менеджеру интернет-магазина или кассиру в офлайн магазине, после чего сумма покупки будет пересчитана с учетом данной скидки. Акция распространяется на коллекцию посуды «MENUETT». Скидка по акции не суммируется со скидкой по дисконтной карточке клиента Butlers.
    Від28.08.17 До09.10.17

    Butlers

  • промокод
    Вже використали 43 разів
    Для получения скидки назовите кодовое слово менеджеру интернет-магазина или кассиру в офлайн магазине, после чего сумма покупки будет пересчитана с учетом данной скидки. Акция распространяется на коллекцию посуды «TO GO». Скидка по акции не суммируется со скидкой по дисконтной карточке клиента Butlers.
    Від28.08.17 До09.10.17

    Butlers

  • Показати всі 5 промокодів

Про компанію Butlers

Магазини «BUTLERS» - це торгова мережа, яка налічує понад 150 магазинів по всій Європі і займається роздрібною торгівлею товарами для дому, посудом, декором, меблями. Тут представлена німецька торгова марка з широким асортиментом подарунків, товарів для домашнього затишку, декору, меблі та аксесуари найвищої європейської якості за доступними цінами. Асортимент «BUTLERS» постійно оновлюється, доповнюється оригінальним, а іноді - просто унікальним товаром! У магазині з радістю подарують вам відчуття свята, тепла і душевної гармонії.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Створюємо домашній затишок з «Butlers»

Впізнаваний стиль і оригінальність в кожній деталі - це концепція «Butlers». В асортименті представлені товари для декору, штучки для ванної, посуд, меблі, освітлювальні прилади і просто приємні дрібниці. Каталог налічує сотні позицій, які зроблять ваш будинок затишніше. Ціна на стильні вироби для інтер'єру приємно дивує, а якість залишається незмінним з 1829 року. На вітчизняний ринок магазин прийшов в 2009 році і міцно зайняв місце популярного маркету для будинку. Українська мережа банку нараховує 11 відділень в торгових центрах великих міст. Створіть затишок у кожній кімнаті будинку і даруєте радість гостям з товарами від «Butlers». У маркеті діє дисконтна програма для постійних покупців, дозволяючи придбати вподобану річ за приємною ціною. Про умови використання дисконту читайте на офіційному сайті.

Оплата товарів для будинку

Після вибору підходящого товару, потрібно зробити замовлення і вибрати в формі найбільш прийнятний спосіб його отримання. Інтернет-магазин пропонує кілька способів оплати:

  • готівкою кур'єру в кур'єрській службі;
  • безготівковий розрахунок на картку «Приватбанку», яку вам повідомляє менеджер;
  • є можливість самовивозу і оплати готівкою на касі в магазині.

Мережа стає доступнішим для кожного. Часто проводяться акції та знижки, де можна купити недорого через інтернет круті речі дешевше. Є послуга подарункового сертифіката.

Умови доставки дрібних і габаритних товарів

Butlers доставляє в регіони України за допомогою популярних кур'єрських служб. Вартість транспортування покупок, вагою до 10 кг (виняток - меблі):

  • По Києву кур'єром або службою «Нової Пошти»;
  • По регіонах - в найближчому відділенні Нової Пошти;
  • Безкоштовно при замовленні на певну суму.

Вартість доставки товарів і меблів, вагою вище 10 кг, менеджер розраховує індивідуально. Суму вам повідомлять заздалегідь.
Покупець може обміняти куплене протягом 14 днів після оплати, гроші магазин повертає на банківську карту. Детальніше про умови повернення читайте на сайті торговельної марки.

Магазин надає гарантійні зобов'язання на товари в каталозі. Щоб скористатися гарантією, зберігайте накладну і документацію.