Інтернет магазин Answear.ua

6446  відгуків
Великий вибір взуття модних брендів в інтернет-магазині Answear.ua. Розпродажі та знижки на взуття.
Великий вибір очок модних брендів в інтернет-магазині Answear.ua. Розпродажі та знижки на солнцезащітніе окуляри.
Великий вибір взуття модних брендів в інтернет-магазині Answear.ua. Розпродажі та знижки на взуття.
Великий вибір одягу модних брендів в інтернет-магазині Answear.ua. Розпродажі та знижки на одяг.

Акції  1

Промокоди 35

Про компанію Answear.ua

Компанія Answear пропонує якісну і сучасний одяг і взуття відомих європейських брендів. В інтернет-магазині представлена продукція Mango, Diesel, Gino Rossi, Ecco, Lacoste, Hunter, Moschino, Adidas, New Balance та інших не менш іменитих виробників, яким довіряють українці. Компанія приділяє увагу легкості і безпечність покупок, зручності сервісу і піклується про кожного клієнта.

Answear була створена в 2010 році в Польщі і стала настільки успішною, що через деякий час були відкриті представництва в Словаччині і Чехії. Якість сервісу підтверджується сотнями тисяч задоволених клієнтів і їх позитивними відгуками. У серпні 2015 року Answear відкрила представництво і в Україні, в місті Львів.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Що пропонує інтернет-магазин Answear

Покупки в Answear не мають обмежень - вибір стильного одягу, модного взуття та різноманітних аксесуарів настільки широкий, що кожен клієнт завжди знаходить ту річ, яка йому необхідна. Тут представлено понад 200 найвідоміших світових виробників і більше 20 000 найменувань товарів для жінок, чоловіків і дітей, від нижньої білизни до лижних костюмів.

Покупцям постійно пропонуються різні акції і розпродажі. В цей час придбати стильну і модну взуття або одяг можна зі знижками до 70%. Постійні клієнти магазину можуть стати учасниками клубу Answear Club. Це дає їм можливість отримувати повідомлення про майбутні розпродажі, накопичувати преміальні бонуси з кожної покупки і купувати товари зі знижками до 50%.

Доставка продукції виробляється в будь-яке місто України. Товари з Європи доставляються лише за 4 дні. Якщо з якої-небудь причини покупка не підходить чи не подобається клієнту, то можливий швидкий і простий повернення.

Крім якісних товарів, інтернет-магазин пропонує клієнтам статті та огляди, що містять корисну інформацію, і практичні поради, які допоможуть створити індивідуальний стиль.

Переваги інтернет-магазину Answear

Компанія Answear приділяє величезну увагу підбору одягу, співпрацює тільки з іменитими європейськими виробниками, фотографами і експертами моди. Це робиться для того, щоб клієнти не хвилювалися про якість продукції, а просто і швидко здійснювали покупки, перебуваючи вдома. Довіра покупців - головна цінність компанії.

Турбота про зручність клієнтів виражається і в системі розпродажів, акцій і заохочень. Кожному на першу покупку інтернет-магазин дарує 200 гривень. А учасникам клубу Answear Club постійно відкритий доступ до акційних пропозицій, вони першими дізнаються про розпродажі і нові товари в магазині.

Покупки в інтернет-магазині Answear робити легко і приємно!