Мережа магазинів жіночого одягу Must Have

303  відгуків
4 адреси в 2 містах
Знижки на нову колекцію в магазинах «must have»
Знижки в магазинах «must have»
Акція в магазинах «Must Have»
Знижки на толстовки і світшоти в магазинах «must have»
Знижки на сукні в магазинах «must have»
Знижки на весь асортимент товару в магазинах «must have»

Промокоди 4

  • промокод
    Вже використали 168 разів
    При заказе в введите промокод в строку "Коментариии". Акция действует на весь товар который есть в наличии, кроме раздела Sale, также скидка не суммируется со скидочной картой постоянного клиента и не действует на подарочные сертификаты. MustHave- первый украинский масс- маркет женской одежды.
    Від28.03.16 До11.07.16

    Must Have

  • промокод
    Вже використали 1764 разів
    Must Have - магазин стильной женской одежды. Скидка действует только на товары, которые есть в наличии. Введите данный промокод в строку «Комментарии» во время оформления заказа и получите 15% скидки.
    Від22.12.15 До25.03.16

    Must Have

  • знижка
    Вже використали 1118 разів
    Действует только на товар, который есть в наличии. Адреса шоурумов: Г. КИЕВ, УЛ. ЮРИЯ КОЦЮБИНСКОГО, 14. Г. КИЕВ, АННЫ АХМАТОВОЙ 22.
    Від01.10.15 До17.02.16

    Must Have

  • промокод
    Вже використали 4487 разів
    Must Have - магазин стильной женской одежды. Скидка действует только на товары, которые есть в наличии. Введите данный купон в строку «Комментарии» во время оформления заказа и получите 15% скидки. Скидка действует только на товары, которые есть в наличии.
    Від21.09.15 До17.02.16

    Must Have

  • Показати всі 4 промокода

Про компанію Must Have

Must Have - перший український мас-маркет одягу для жінок. Різноманітність моделей, знижки, акції і розпродажі, дисконтні карти для постійних клієнтів, використання фірмової фурнітури і натуральних тканин залучають нових покупців. Моделі Must Have відрізняються жіночним силуетом і лаконічною обробкою. В Україні бренд користується популярністю серед жінок «різного віку і соціальних статусів».

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Must Have - якісний одяг за демократичними цінами

Ідея створення мас-маркету українського одягу належить молодим економістам - Ганні Коваленко і Анастасії Дзюба. Дівчата вирішили відкрити свою справу в 2010 році. Від ідеї створення до моменту відкриття магазина минуло трохи більше місяця. Перший шоу-рум з етикетками Must Have відкрився в місті Бердичеві, де не було європейських мас-маркетів.

За 4 роки існування бренду виробництво розширилося і виконує близько 6 тис. Одиниць одягу щомісяця. У розпорядженні компанії - 1000 кв. м. виробничих площ, 150 майстрів швейної справи, сучасне обладнання та 2 шоу-руму, які розташовані на лівому і правому березі Києва. У власному інтернет-магазині можна оформити покупку і замовити доставку моделі по всьому світу. Товар відправляють за адресою максимум через 2-3 дні. Співзасновники виробництва планують розширити свій бізнес і відкрити фірмові магазини в Одесі, Харкові та Дніпропетровську, про що дівчата повідомили в інтерв'ю інтернет-порталу Ivona.

Що пропонує Must Have

Компанія виробляє не тільки одяг для жінок, яка підкреслює достоїнства і приховує недоліки фігури. Новий напрямок діяльності - виробництво дитячого одягу і нарядів для майбутніх і годуючих мам. У каталозі представлені класичні сукні, костюми, топи, брюки, спідниці, светри, верхній одяг і аксесуари.

Анна і Анастасія створюють за допомогою професійних конструкторів нові колекції 4 рази на рік.

Переваги покупки в Must Have

  • Використання натуральних тканин з мінімальним вмістом синтетичних волокон. Тканини для одягу замовляють в Європі і на Україні. Важливий критерій при виборі сировини - натуральність барвників, які не викликають алергії.
  • Програми лояльності для клієнтів: проведення святкових знижок (-20%) і розпродажів (-30% на попередні колекції), накопичувальна дисконтна карта (-5% і -10%).
  • Фірмова фурнітура з логотипом компанії. Напис бренду можна зустріти у вигляді вишивки на моделях суконь і сорочок.
  • Індивідуальний підхід до клієнта. Якщо потрібної моделі немає на складі, її пошиють спеціально для клієнта протягом 3 тижнів і доставлять на примірку в один з шоу-румів Києва.