Мережа магазинів одягу Lagerfeld

12  відгуків
8 адрес в 3 містах
Акція в магазинах «Lagerfeld»
Знижки на весь асортимент товару в магазинах «lagerfeld»
Знижки в магазинах «lagerfeld»

Про компанію Lagerfeld

Цього дизайнера знають у всьому світі. Один раз побачивши, ви запам'ятаєте його назавжди. Мова, звичайно, про найвідомішого, невтомному дизайнера, парфумерія, фотографа Карла Лагерфельда. Його стильні творіння - предмет бажання кожного цікавиться модою людини.

Продукцію Karl Lagerfeld воліє безліч голлівудських зірок. Дизайнер також створює костюми для акторів кіно і театрів. І це не дивно, адже з 1983 року Карл Лагерфельд є художнім директором в модному будинку Chanel.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Karl Lagerfeld - німецький бренд модного дизайнерського одягу. Стиль, якість, розкіш, бездоганний смак - такими характеристиками володіє продукція модного будинку Karl Lagerfeld.

Про бренд Karl Lagerfeld

Цього дизайнера знають у всьому світі. Один раз побачивши, ви запам'ятаєте його назавжди. Мова, звичайно, про найвідомішого, невтомному дизайнера, парфумерія, фотографа Карла Лагерфельда. Його стильні творіння - предмет бажання кожного цікавиться модою людини.

Продукцію Karl Lagerfeld воліє безліч голлівудських зірок. Дизайнер також створює костюми для акторів кіно і театрів. І це не дивно, адже з 1983 року Карл Лагерфельд є художнім директором в модному будинку Chanel. Але не тільки Голлівуд любить одяг Karl Lagerfeld. Україна також долучилася до модного шику і шарму дизайнерського одягу. Київ особливо полюбив її і постійно стежить за новими колекціями Karl Lagerfeld. Звичайно, ціни на стильний одяг бренду досить високі, але воно того варте. До того ж, в магазині часто проходять різні акції Karl Lagerfeld.

Авторитет Карла Лагерфельда в світі моди дуже великий. Носити одяг цього дизайнера - справжнє задоволення. Хочете виглядати елегантно, стильно, модно, розкішно - бренд Karl Lagerfeld допоможе в цьому. А заощадити на шикарній одязі можна, використовуючи унікальні промокодом для Карл Лагерфельд.

Історія бренду Karl Lagerfeld

Бренд Karl Lagerfeld був створений в 1974 році. Успіх супроводжував Карлу Лагерфельду і приносив гарний прибуток. І вже ніхто і не згадував про колекцію 1958 року народження, яку розкритикувала преса. Тоді дизайнер творив під псевдонімом Роланда Карла.

Сьогодні ж критики захоплюються брендом і пишуть дуже схвальні відгуки про його нових колекціях. Одяг Karl Lagerfeld - найбажаніша для мільйонів модників. Конкуренцію лейблу може скласти тільки Chanel і Louis Vuitton.

Крім красивого одягу Карл Лагерфельд робить дивовижні фотографії, сам знімає рекламні ролики для своїх колекцій. Талант фотографа Карла Лагерфельда відзначили модні журнали - VOGUE, Vanity Fair та інші. Вони також замовляють у дизайнера знімки на сторінки своїх видань.

Знижки в Karl Lagerfeld

Хочете, щоб покупка модних речей бренду приносила не тільки задоволення, але і вигоду? Підпишіться на нашу розсилку і гарантовано отримаєте промокод Karl Lagerfeld. Він дасть вам додаткову знижку на придбання модних речей.

Наш сайт також допоможе вам бути в курсі всіх подій магазину. Так що ні одна розпродаж в Карл Лагерфельд не пройде повз вас.