мережа аптек Аптека Доброго Дня

351  відгуків
12 адрес в 5 містах
Акція в «Аптека Доброго Дня»
Знижки на весь асортимент товару в «аптека доброго дня»
Знижки в «аптека доброго дня»

Промокоди 8

Про компанію Аптека Доброго Дня

Київ - перше місто, де в 2006 році відкрили Аптеку Доброго Дня. Вже до 2011 року мережу аптек з'являється практично у всіх областях України та стає фаворитом в номінації "Аптечна мережа 2011 року". З першого робочого дня в Аптеці Доброго Дня з'явився принцип - тільки сертифікована продукція. Тому мережа донині ретельно перевіряє всіх постачальників для того, щоб переконатися у високій якості кожного товару.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Київ - перше місто, де в 2006 році відкрили Аптеку Доброго Дня. Вже до 2011 року мережу аптек з'являється практично у всіх областях України та стає фаворитом в номінації "Аптечна мережа 2011 року".


про магазин


З першого робочого дня в Аптеці Доброго Дня з'явився принцип - тільки сертифікована продукція. Тому мережа донині ретельно перевіряє всіх постачальників для того, щоб переконатися у високій якості кожного товару.


Другий обов'язковий принцип - це чудова якість обслуговування. Кожен член команди Аптеки Доброго Дня є професіоналом, який може проконсультувати Вас і допомогти у виборі продукції. Переконатися в тому, що всі відвідувачі залишаться задоволеними обслуговуванням, існує щорічна атестація і курси підвищення кваліфікації. Постійні клієнти мережі аптек точно знають, що Україна теж може похвалитися європейським сервісом.


Розпродаж в Аптека Доброго Дня - ще один доказ турботи про своїх покупців. Дізнатися про спеціальні ціни на сезонні товари підвищеного попиту можна на сайті компанії або зателефонувавши за телефоном цілодобової гарячої лінії. На сайті також існує розділ акції Drugstore, де можна ознайомитися зі списком товарів з особливо приємними цінами.


асортимент товару

В Аптеці Доброго Дня подбали і про широкий асортимент товару. Крім медикаментів, тут можна купити і засоби гігієни, засоби по догляду за хворими, засоби реабілітації, медичної техніки. Більш того, тут можна знайти і косметичну продукцію, аксесуари, а також дитяче харчування і товари для майбутніх мам.


Знижки в Drugstore бувають на найрізноманітніші товари і діють в певний час. Дізнатися про них можна по телефону або онлайн. Покупці, які потребують постійного лікування, можуть отримати додаткові знижки на потрібні їм медикаменти. Все це стало можливим завдяки соціальним програмам, з якими активно співпрацює Аптека Доброго Дня.


цікаві пропозиції

Також цікавою пропозицією мережі є подарункові сертифікати. Детальну інформацію про них можна дізнатися у співробітників аптеки.


Ще однією доброю новиною для гаманців покупців є промокод Drugstore. З ним ви можете купити товар за спеціальною приємною ціною. Отримати промокодом для Аптека Доброго Дня дуже просто. Знайти їх можна у нас на сайті. Якщо Ви хочете регулярно отримувати ще більше вигідних пропозицій на пошту, можна підписатися на нашу розсилку.