Мережа магазинів одягу Pierre Cardin

відгуків
23 адреси в 13 містах
Знижки в магазинах «pierre cardin»
Акція в магазинах «Pierre Cardin»
Знижки на весь асортимент товару в магазинах «pierre cardin»
Знижки на весь одяг в магазинах «pierre cardin»
Знижки на сорочки в магазинах «pierre cardin»

Про компанію Pierre Cardin

Pierre Cardin - один з найбільших будинків моди за всю історію людства. Де мода, там П'єр Карден. Хто в наш час не чув про найбільшу і одну з найстаріших торгову марку. Будинок моди Pierre Cardin був заснований французьким модельєром П'єром Карденом в 1950 році. До цього засновник працював у Крістіана Діора, який гідно цінував його талант. З тих пір під ім'ям засновника запатентовано величезна кількість винаходів і нововведень у сфері високої моди і дизайну. П'єр Карден є основоположником стилю унісекс.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Pierre Cardin - один з найбільших будинків моди за всю історію людства.

Головне про бренд

Де мода, там П'єр Карден. Хто в наш час не чув про найбільшу і одну з найстаріших торгову марку. Будинок моди Pierre Cardin був заснований французьким модельєром П'єром Карденом в 1950 році. До цього засновник працював у Крістіана Діора, який гідно цінував його талант. З тих пір під ім'ям засновника запатентовано величезна кількість винаходів і нововведень у сфері високої моди і дизайну. П'єр Карден є основоположником стилю унісекс.

Одяг від П'єра Кардена використовувалася і використовується при зйомках безлічі фільмів. Її вважають за краще носити президенти, бізнесмени, дипломати і шейхи. Почуття величі і розкоші - ось з чим асоціюється П'єр Карден в наш час. Адже ім'я багато значить в сучасному світі моди.

З моменту заснування будинку моди і до наших днів одяг торгової марки була удостоєна безлічі нагород. Сотні і сотні різних орденів і премій отримав П'єр Карден за свою працю.

Не існує жодного місця на планеті, де не знають про існування цієї торгової марки.

Розкіш і зручність

Серед асортименту продукції, що випускається будинком Карден одягу варто відзначити:

  • Чудові чоловічі костюми
  • Жіночі сукні для особливих випадків
  • театральні костюми
  • Взуття преміум-класу і престижні аксесуари


Одяг виробляється з матеріалів екстра-класу, за індивідуальними лекалами в дуже обмеженій кількості, хоча є безліч моделей, вироблених в єдиному екземплярі.

Крім цього, торговою маркою випускаються парфуми і туалетні води, а також присутній елітна косметична лінія.

Особами торгової марки, в різний час були найвідоміші актори і моделі. Багато робили кар'єру після зйомок для Кардена, так як репутація цього бренду дуже висока.

Торгова марка представлена по всьому світу і Україна - не виняток. Київ може сміливо похвалитися фірмовим магазином від відомого кутюр'є.

Спеціальні умови

Так як одяг відноситься до преміум-сегменту ринку, то і ціна відповідно не зовсім мала. Адже якісна річ коштує грошей, тим більше що це сам Карден. Але тим не менш існують акції Pierre Cardin, що дозволяють заощадити кошти. Знижки в Pierre Cardin істотно наближають покупців до володіння заповітної річчю, а розпродаж в П'єр Карден дозволяє придбати товари з попередніх колекцій, заощадивши при цьому чималі гроші.

Крім знижок, існує спосіб отримати додаткову знижку на шикарні речі - це промокод Pierre Cardin. Промокодом П'єр Карден - це унікальний шанс обзавестися прекрасної річчю за розумні гроші. Промокодом доступні користувачам нашого сайту, а також передплатникам регулярної розсилки.