Мережа магазинів для дітей Mothercare

52  відгуків
15 адрес в 6 містах
Акція з магазинах «Mothercare»
Знижки в магазина «mothercare»
Знижки на весь асортимент в магазинах «mothercare»

Про компанію Mothercare

Mothercare - спеціалізований торговий магазин, який надає товари для майбутніх батьків, а також дітей до десятирічного віку. На ринку України Mothercare - безумовний лідер, адже жоден інший магазин не надає таку різноманітну і якісну продукцію для мам і їх діточок.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Mothercare - спеціалізований торговий магазин, який надає товари для майбутніх батьків, а також дітей до десятирічного віку. На ринку України Mothercare - безумовний лідер, адже жоден інший магазин не надає таку різноманітну і якісну продукцію для мам і їх діточок.

асортимент магазину

Кожен, хто готується до настільки радісної події, як народження дитини та її виховання, приходить в Mothercare. Адже для майбутніх матусь і дітей потрібно вибирати лише найкраще.

Все, що стосується материнства і безтурботного дитинства, ви можете знайти в цьому магазині. У ньому представлений широкий вибір різноманітних товарів. Всі вони призначені для того, щоб полегшити майбутнім батькам життя. Mothercare робить все, щоб мамам і дітям було добре і комфортно. Тоді і татові буде спокійно. А внутрішній клімат сім'ї дуже важливий.

Магазини Mothercare представляє наступні категорії товарів:

  • все для вагітних,
  • годування дитини,
  • одяг, взуття для дітей до десятирічного віку,
  • речі з облаштування дитячих
  • і багато інших категорій.

Щоб купити якісну продукцію, при цьому заощадити, кожен покупець має можливість отримати промокод Mothercare. Таким чином, покупка також буде радувати вас фінансово.

Історія Mothercare

Більше 50 років магазин доставляє покупцям щиру радість якісними і красивими покупками. Батьківщиною бренду є Англія. Там знаходиться більш ніж 200 магазинів бренду. Всього ж мережу охопила близько 60 країн, в яких облаштовано понад 1000 магазинів.

Україна також долучилася до цієї мережі. Цьому чимало сприяло довіру 40 мільйонів покупців по всьому світу. Київ став першим містом, в якому був відкритий магазин Mothercare.

Mothercare - це високоякісні товари, великий вибір, професійний підхід до обслуговування клієнтів, турбота про комфорт, безпеку батьків, дітей. Керівництво подбало також про ціни. Знижки в Mothercare - справа часте. Тому матеріальна вигода при покупці також буде присутній.

Акції Mothercare

Магазин Mothercare не з дешевих, але така ціна обумовлена якістю товару. Більш того, всі речі дуже стильні і красиві. Але, на щастя, періодично проходить сезонний розпродаж в Мазеркеа. Так що ви зможете дозволити собі купити чудові речі для мам і малюків.

Погодьтеся, на таке диво, як вагітність і народження дитини, витрачати гроші одне задоволення. А підписавшись на нашу розсилку, ви отримуєте можливість дізнатися промокодом для Мазеркеа і гарненько заощадити.