Мережа магазинів товарів для будинку Watsons

871  відгуків
112 адрес в 82 містах
Побутова хімія в мережі магазинів «Watsons». Купуйте акцією.
Декоративна косметика в мережі товарів для краси і здоров'я «Watsons». Купуйте зі знижками.
Засоби гігієни та догляду за красою в мережі магазинів «watsons». купуйте зі знижками.
Товари для краси і здоров'я в торгово-роздрібної мережі «watsons». купуйте косметику для волосся і тіла по акції
Торгово-роздрібна мережа «watsons» в україні. купуйте косметику, побутову хімію і аксесуари для будинку зі знижками.

Промокоди 8

Про компанію Watsons

«Watsons Group» - найбільша міжнародна мережа аптек і магазинів товарів для краси і здоров'я, яка налічує понад 11 000 торгово-роздрібних точок в Україні та інших країнах Європи і Азії. Компанія пропонує тисячі найменувань косметики для догляду за волоссям і тілом, інтимної гігієни, декоративної косметики, парфумерії, побутової хімії, аксесуарів та ін.

Відповідаючи технологічним тенденціям і активному темпу життя, «Watsons» створив власний інтернет-магазин. Компанія розробила індивідуальну систему знижок і клубну програму нарахування бонусів. У мережі регулярно проходять сотні акцій і вигідних пропозицій для покупців.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Ватсонс - товари для комфортного життя і здоров'я

Watsons - сеть магазинов, що пропонує покупцям повний набір продукції для жіночої та чоловічої краси, засобів по догляду за будинком. Працюючи на ринку роздрібної торгівлі вже два десятки років, лінійка магазинів Watsons заслужила довіру клієнтів завдяки якості пропонованої продукції, відмінному сервісу, вигідною ціновою політикою і гнучкій системі лояльності.

Офіційним роком «народження» Watsons вважається 1841 й. Сьогодні компанія AS Watson Group - лідер продажів товарів для краси і вдома на торгових майданчиках Європи і Азії. Торгова мережа охоплює 25 країн світу. У Україні лінійка магазинів представлена з 1993 року, а за станом на 2016-й торговельна мережа охопила 112 міст, і кількість магазинів наближатися до числа 450.

Чому варто вибрати Watsons

Мережа магазинів Watsons пропонує тільки якісну продукцію вітчизняних і закордонних торгових марок. Компанія несе відповідальність за пропонований товар, ретельно стежить за асортиментом продукції в магазинах і кваліфікацією співробітників компанії. Це підтверджується різними нагородами: звання «Золота торгова марка», вибір № 1 в номінації «Магазини здоров'я і краси» (рейтинг «Вибір року в Україні», 2008, 2009, 2010), перша позиція в розділі «Мережа магазинів косметики, парфумерії та товарів для дому »народного рейтингу« Фаворити Успіху », який визначає рівень довіри покупців до бренду.

Що пропонує Watsons

У магазинах торгової мережі Watsons ви можете придбати:

  • декоративну косметику;
  • косметику по догляду за тілом і волоссям;
  • жіночу та чоловічу парфумерію;
  • подарункові набори косметики;
  • засоби по Удода за будинком;
  • товари і харчування для дітей;
  • біжутерію і аксесуари;
  • шкарпетково-панчішні вироби.

Турбуючись про здоров'я покупців, компанія відкрила мережа аптек Watsons. Перша аптека відкрилася в 2002 році і пропонує повний спектр ліків і медикаментів.

Знижки та акції Ватсонс

З метою економії на товарах для краси і здоров'я впроваджена система Watsons Club - бонусна програма для покупців, яка дає можливість обмінювати накопичені бонуси при наступних покупках. У магазинах роздрібної торгівлі надана спеціальна фіксована знижка на товари для дітей. Перевагою покупок у Watsons є можливість придбати якісних товар світових брендів за вигідними цінами. Магазини постійно пропонують знижки, проводять розпродажі і акції.