Мережа парфумерно-косметичних магазинів Brocard

1702  відгуків
93 адреси в 26 містах
Відмінною рисою мережі «брокард» є широта асортименту
На сьогоднішній день парфюмерно-косметична мережа «Брокард» налічує 88 магазинів, які розташовані в 25 містах України
Більше 40 брендів представлені ексклюзивно
У мережі магазинів «Брокард» представлені парфумерія, декоративна косметика та засоби по догляду за шкірою понад 250 світових брендів
Мережа «брокард» пропонує понад 50 брендів нишевой парфумерії
Знижки в «брокард» дають можливість покупцям придбати вподобаний аромат за доступну ціну.
«Брокард» - найбільший оператор парфюмерно-косметичного ринку України в сегменті luxury

Акції  1

Промокоди 119

Про компанію Brocard

«Brocard» - всеукраїнська мережа парфумерних магазинів, яка надає оригінальні марки відомих компаній у сфері парфумерії, косметики та догляду за тілом. Справжність представлених брендів підтверджують сертифікати та документи.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Ексклюзивний асортимент «Brocard»

«Брокард» - це особлива мережа магазинів, яка пропонує оригінальні світові бренди: Versace »,« Dior »,« Chanel »,« Lancôme »,« Moschino »,« Givenchy »,« Gucci »,« Yves Saint Laurent ». Безсмертна популярність цих марок диктує ціновий діапазон, однак знижки в «Brocard» дають можливість покупцям придбати улюблений аромат за дуже доступну ціну.

Досягнення «Brocard»

Компанія «Брокард» чотири рази отримувала нагороди в категорії «Вибір року». Щорічно покупцями мережі стають більше 250 000 чоловік, які цінують репутацію і якісну продукцію. У свою чергу, торгова марка піклується про своїх клієнтів і регулярно влаштовує розпродажі популярних і елітних брендів. У 2013 році «Brocard» став переможцем премії «Retail Awards» в номінації «Мережа парфумерно-косметичних магазинів». У 2014 році відкрився перший магазин в форматі «BROCARD LUXE» площею 1000 кв. метрів, який став найбільшим магазином з найширшим асортиментом парфумерії та косметики категорії luxury в Україні.

Комфорт від «Brocard»

Національна мережа представлена в 24 містах Україні. Тому, навіть перебуваючи далеко від будинку, постійний покупець без зусиль знайде потрібний, а головне, оригінальний товар. Постійні акції «Brocard» привертають увагу, як і нових, так і вже існуючих клієнтів, допомагаючи отримати улюблену продукцію за доступною ціною. А зручний інтернет-магазин, де можна онлайн зробити замовлення з доставкою додому, добряче економить час. Всього за перший рік роботи сайту покупки зробили 20 тисяч осіб, а замовлення доставили в 590 населених пунктів по Україні.

Програма лояльності і бонуси від «Brocard»

Постійні клієнти мережі магазинів стають учасниками дисконтної програми і отримують дисконтну карту, яка регулюється в залежності від суми покупок. Окремим бонусом і полегшенням для чоловіків стала розробка подарункового сертифіката. Він користується завидною популярністю, адже такий подарунок завжди вдалий. А промокодом від «Брокард» дають можливість покупцям придбати настільки приємні сюрпризи за лояльною ціною.

Салони краси «Брокард»

Компанія піклуватися про красу своїх покупців. Промокод «Brocard» дозволять жінкам скористатися послугами кабінетів краси при мережі магазинів, і насолодитися процедурами догляду за волоссям від професіоналів вищого рівня.

Новинки в «Brocard»

Постійні і нові покупці довіряють якості під брендом «Brocard» з 1992 року. Кожен сезон в мережі магазинів з'являються нові пропозиції від світових марок краси і моди: починаючи від ексклюзивних ароматів і закінчуючи декоративною косметикою. В парфюмерно-косметичної мережі «Brocard» кожен зможе слідувати останнім тенденціям моди і підкреслити свою неповторність.