Мережа магазинів взуття Lapti (lapti.life)

581  відгуків
10 адрес в 4 містах
Акція в магазинах «LAPTI»
Акція на взуття в інтернет-магазині «Lapti»
Взуття в інтернет-магазині «Lapti» зі знижкою
Знижки на взуття в інтернет-магазині «lapti»
Знижки в магазинах «lapti»
Знижки на всі кеди в магазинах «lapti»

Про компанію Lapti (lapti.life)

Інтернет-магазин «LAPTI» - це стильна високоякісне взуття українського виробництва, яка завоювала широке визнання не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Сучасне німецьке обладнання, європейські матеріали з Франції, Італії, Іспанії та майстерність українських умільців дозволило створити унікальний бренд, чиї колекції беруть участь в показах моди в Америці і Європі.

Колаборації з відомими дизайнерами і художниками України стало ще однією фішкою цього бренду, представивши на ринку України унікальні вироби з оформленням від «Gapchinska», «Prima Maria», «POUSTOVIT», «Ksenia Schnaider», «WeAnnaBe».

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Про компанію «LAPTI»

Хочете побачити українську взуття, що створює конкуренцію за якістю і ціною кращим італійських виробів? Це можливо, заглянувши в інтернет-магазин «LAPTI». Проект успішних українських бізнесменів, що виник як «справа для душі», перетворився в одне з найбільших подій у світі української моди.
Бренд «LAPTI» - це поєднання найсучасніших технологій виробництва, кращих європейських матеріалів, високої майстерності та одеської душі. Натуральна шкіра і твід з Італії, оксамит і мереживо з Франції, іспанська джутова підошва і підошва «EVA» - все, щоб створити ідеальне виріб. Таке взуття підійде для людей з бездоганним смаком, відкритих для мандрівок і яскравих вражень.
Сама торгова марка була заснована в 2015 році. За недовгий час існування ця компанія залишила свій вагомий внесок на світовому ринку моди, ставши резидентом найбільших fashion-заходів України. Іноземні знавці сучасних трендів змогли ознайомитися з продукцією цієї фірми після того, як її поява в світі моди відзначили найбільші журнали «Vogue», «Forbes», «Elle», «Harper's Bazaar» і «Marie Claire».
Подання марки на міжнародній виставці взуття дозволило представити вироби для широкої публіки і знайти перших європейських партнерів. Тепер компанія не тільки представлена в усіх найбільших шоурумах Європи, а й підкорює публіку на подіумах «New York», «Milan», «Paris Fashion Week». Спільна співпраця з відомими українськими дизайнерами і художниками стало приводом для створення окремих колекцій взуття з оформленням від Gapchinska, Prima Maria, POUSTOVIT, Ksenia Schnaider, WeAnnaBe.
Щоб кожен міг оцінити рівень якості та цін продукції, була відкрита мережа роздрібних точок продажу з власним унікальним форматом.
У каталозі на сайті представлені в достатку різноманітні сліпони, черевики, кеди, кросівки, сліпони на хутрі в чоловічих і жіночих моделях. Дитячі колекції включають сліпони з хутром і без. Асортимент аксесуарів пропонує вам придбати брендові шапки, сумки, шнурки, прикраса на взуття. У вигляді продукції партнерів представлені рюкзаки від «Yana Belyaeva», чохли від «Prima Maria» і сумки «Alba Soboni».
Окремий розділ з розпродажем дозволить замовити товар, який сподобався зі знижкою і заощадити на покупці. Загляньте в розділ блогу магазину, щоб ознайомитися з новинами, актуальними розіграшами і нотатками в пресі про життя бренду «» Л.А.П.Т.І. »

оплата

Замовляю взуття в інтернет-магазині «ЛИЧАКИ», ви можете вибрати найбільш зручний для вас спосіб оплати:

  • Готівкою (при самовивозі, кур'єрської доставки або післяплатою);
  • банківською картою «Visa» або «MasterCard»;
  • за допомогою системи «Приват24»;
  • за допомогою опції «Оплата частинами» через «ПриватБанк».

доставка

Для жителів Києва, Дніпра, Харкова та Одеси пропонується можливість забрати своє замовлення самостійно самовивозом з точок продажу. Доставка по Україні проводитися за допомогою кур'єрської служби «Нова Пошта» за рахунок покупця за тарифами компанії-перевізника.

Гарантія

Якщо отриманий замовлення не відповідає вашим очікуванням, не підходить вам за зовнішнім виглядом або за розміром, ви можете оформити повернення або обмін протягом 14 днів. Важливо щоб при цьому виріб залишався в товарному вигляді, не мало слідів експлуатації, упаковка була в цілості, а всі документи щодо купівлі були в наявності. Всі моделі в цьому магазині мають гарантійний термін - 30 днів. Чи підлягає безкоштовному ремонту або обміну взуття з дефектами, отриманими з вини постачальника.