Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald`s

2112  відгуків
63 адреси в 10 містах
Знижки у ресторані «McDonald`s»
Завітайте до ресторану «McDonald`s» зі знижкою
Акція у ресторані «McDonald`s»
Пропозиції у ресторані «McDonald`s» зі знижкою
Знижки у ресторані «McDonald`s»

Про компанію McDonald`s

Компанія «МакДональдс» – світовий лідер швидкого обслуговування з вражаючою репутацією. Велика мережа закладів складає 35000 філій у 120 країнах світу. Ціни у «МсDonald's» завжди демократичні, а цікаві акції та пропозиції допомагають заощадити як сімейний бюджет, так і студентську стипендію.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Опис

Компанія «МакДональдс» – світовий лідер швидкого обслуговування з вражаючою репутацією. Велика мережа закладів складає 35000 філій у 120 країнах світу.

Україна виявилася 102 країною, де почав розвиватися «МакДональдс». У травні 1997 року поряд зі станцією метро «Лук'янівська» у Києві відкрився перший заклад, а у 2011 – перший «МакКафе». Така кав'ярня міського типу з асортиментом кави та десертів за короткий час стала заслужено популярною.

Не дивно, адже ресторанам «МсDonald's» властива дружня атмосфера, впізнаване та неповторне меню із частуваннями, які вже давно стали візитівкою картки компанії.

Ціни в «МсDonald's» демократичні, а цікаві акції та пропозиції допомагають заощадити як сімейний бюджет, так і студентську стипендію.

Інтер'єр

Бренд «МсDonald's» не стоїть на місці та розвивається у всіх сферах діяльності. Імідж не став винятком. Змінюючись під стиль сучасних тенденцій, кафе мережі приваблюють смачною їжею та приємним оточенням.

Інтер'єр закладів відрізняється природною кольоровою гамою та меблями з дерева та шкіри. Природність – основа стилю кафе МакДональдз. У кожному їх різноманітний вибір затишних місць, де можна посидіти: звичайні дерев'яні стільці чи романтичні лавочки у саду.

Кухня

«Макменю» рясніє надзвичайними назвами, які можна з упевненістю об'єднати в окремий лексичний словник. «Хепі міл» - це мрія кожної дитини, яка з легкістю здійсниться. Адже в одній яскравій коробочці улюблене частування та бажана іграшка. «Біг мак» з ароматною кавою стане ситним сніданком перед роботою чи навчанням. Така ранкова компанія легко створить позитивний і бадьорий настрій.

Макчікен, макдак, арібургер, тейсті, чізбургер, бургер, дабл гамбургер, чіабата, роли - і це далеко не весь перелік ласощів, які пропонують у мережі ресторанів «МакДональдс». Різноманітність сирів, соусів та напоїв доповнюють «Макменю». А для повноцінного почуття ситості покуштуйте десерти: морозиво «Макфлурі», «Максанді», мафін, парфе та багато іншого.

Середній чек за ситний калорійний або овочевий обід у «МсDonald's» складає 50 грн.

Додаткові послуги

«МакДональдс» - це не тільки смачний сніданок чи вечеря у комфорті та приємному оточенні. У закладах мережі надається безліч корисних додаткових послуг: безкоштовний «wi-fi», організація дитячих свят, соціальні проекти, їжа на виніс та «Макдрайв», що працює цілодобово.