Мережа магазинів оптики Люксоптика

249  відгуків
39 адрес в 14 містах
Знижки на весь асортимент товару в магазинах «люксоптика»
Акція в магазинах «Люксоптика»
Знижки в магазинах «люксоптика»

Про компанію Люксоптика

«ЛЮКСОПТИКА» - одна з найбільших мереж оптик в Україні. Мережа налічує більше ста точок на території країни і вже більше 10 років успішно лідирує на ринку. Магазини пропонують комплекс послуг - безкоштовну діагностику зору і професійний підбір окулярів, лінз та іншої оптики, ремонт та виготовлення виробів на замовлення. У спеціалізованих магазинах працює також дитячий окуліст і представлений широкий спектр оптики для дітей і підлітків.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Люксоптика - одна з найбільших мереж оптик в Україні. Мережа налічує більше ста точок на території країни і вже більше 10 років успішно лідирує на ринку.

Послуги компанії

Точки компанії надають повний набір послуг: перевірку зору, професійний підбір окулярів, лінз та іншої оптики, а також можливість виготовлення на замовлення або ремонту виробів. У кожному відділенні Ви зможете пройти безкоштовну діагностику лікаря-офтальмолога, який допоможе підібрати правильні контактні лінзи або окуляри.

Також мережа включає оптики, спеціалізовані на дитячій офтальмології, де Вашої дитини може проконсультувати професійний дитячий лікар. У цих відділеннях представлений широкий спектр оптики для дітей і підлітків.

Крім коштів для корекції зору, мережа пропонує асортимент сонцезахисних окулярів для клієнтів з будь-якими перевагами: від класичного стилю елітної марки Rodenstock до молодіжних Ray-ban і практичних Exo. А консультант допоможе Вам підібрати правильну форму для найкращого результату.

 

Персонал і сертифікація товару

Компанія дорожить своїм професіоналізмом, тому весь персонал регулярно проходить тренінги для підвищення кваліфікації і відвідує спеціалізовані семінари, в тому числі і за кордоном. Всі товари мережі є сертифікованими, а їх оригінальність підтверджується відповідними документами.

На офіційному сайті Люксоптики Ви зможете пройти онлайн-перевірку зору, а також ознайомитися з асортиментом товару і послуг.

 

Суперпропозиції і знижки Luxoptica

95% інформації про навколишнє середовище люди отримують завдяки очам. Тому, якщо у Вас є проблеми із зором, не варто зволікати! Здоров'я - це найважливіше, а ідеальний зір допоможе побачити світ у всіх його барвах!

Ми пропонує кращі знижки в Люксоптика Україна, а також акції Люксоптика Київ, де ви зможете отримати безкоштовну доставку. Так само безкоштовна доставка здійснюється в інші великі міста України. Девіз компанії - «оберігаємо зір», а ми в свою чергу оберігаємо Ваш час і ресурси, тому все промокодом і знижки підбиралися спеціально для Вашої зручності.

 

Промокод Luxoptica - найкраща пропозиція для бажаючих отримати якісну продукцію за зручною для Вас ціною. Промокодом для Luxoptica допоможуть істотно обмежити витрати, а за допомогою нашого порталу будь-яка розпродаж Luxoptica не залишиться непоміченою!