Мережа супермаркетів BILLA

1405  відгуків
36 адрес в 12 містах
Супермаркет «billa». знижки в магазинах. акції в продуктових супермаркетах.
Супермаркет «billa». знижки в магазинах. акції в продуктових супермаркетах.
Совственний імпорт в супермаркеті «billa». знижки в магазинах. акції в продуктових супермаркетах.

Промокоди 2

Про компанію BILLA

«Billa» - мережа продуктових супермаркетів, представлена в Австрії, Німеччині, Франції та країнах Східної Європи. Входить до складу німецької групи компаній «REWE group». Історія мережі почалася в 1953 році, а перший супермаркет в Україні відкрився в 2000 році. Магазини працюють в 9 містах України, їх кількість постійно зростає через високий попит з боку покупців.

Супермаркети пропонують широкий асортимент товарів, комфортний сервіс і при цьому доступні ціни. Крім того для клієнтів регулярно проводять акції, роблять знижки і пропонують бонусні програми для постійних покупців.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

BILLA - перетворите звичайні покупки в задоволення

Мережа супермаркетів Вilla ось уже п'ятнадцять років пропонує українцям тільки якісні та свіжі продукти харчування. Вона є одним з лідерів на ринку торгівлі продуктами харчування і користується незмінною популярністю у покупців. Сьогодні в мережі працює 39 супермаркетів. Магазини відкриті в містах: Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Суми, Одеса, Житомир, Херсон та ін.

Переваги супермаркетів Вilla:

-широкий вибір продуктів харчування та інших товарів для будинку, що складається з 12 тисяч найменувань.

-ретельний контроль якості пропонованих продуктів.

-помірні ціни.

-зручний сервіс і якісне обслуговування.

-комфортність бонусні пропозиції для покупців, постійні знижки та акції.

BILLA - гарантія комфортних покупок і приємних бонусів

Супермаркет BILLA - це не тільки гарантія якісних товарів за доступними цінами. У мережі магазинів покупців чекають особливі пропозиції, які допоможуть їм економити гроші. В мережі діють не тільки різноманітні акції BILLA. Супермаркет продає товари під власною торговою маркою, що дозволяє пропонувати покупцям продукцію високої якості за приємними цінами. Крім того, Вас чекають знижки в BILLA на великий спектр товарів від продуктів харчування до засобів по догляду за будинком. На сайті супермаркету покупці знайдуть найсвіжіші новини про акції та бонуси. І кожен бажаючий зможе вибрати для себе актуальна пропозиція і скористатися ним. Для цього варто лише отримати промокод BILLA. З ним Ви будете мати знижку на той чи інший товар або станете володарем подарунка від магазину. Промокодом для Білла - відмінне рішення для тих, хто бажає купувати вигідно і отримувати приємні сюрпризи. Супермаркет піклується про те, щоб покупці завжди могли мати на столі найкращі і свіжі продукти. Магазин регулярно пропонує не тільки акції та бонуси для покупок, але привертає сезонними знижками. Розпродаж в Білла - це завжди улюблене подія для покупців, адже завдяки великим знижкам на овочі, фрукти або інші продукти можна прекрасно заощадити сімейний бюджет. Тому не дивно, що супермаркет завжди сповнений покупців. Адже, в BILLA знають, як перетворити звичайні покупки в задоволення.