Мережа магазинів одягу Tommy Hilfiger

75  відгуків
14 адрес в 4 містах
Акція в магазинах «Tommy Hilfiger»
Знижки в магазинах «tommy hilfiger»
Знижки на чоловічу колекцію в магазинах «tommy hilfiger»
Знижки на жіночу колекцію в магазинах «tommy hilfiger»

Про компанію Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger - культовий бренд, який вже понад 30 років на ринку користується величезним успіхом.
концепція бренду

Цю марку одягу часто характеризують як "одяг для аристократів". Фірмові футболки-поло і джинсовий одяг носять все, починаючи з зірок шоу-бізнесу до студентів престижних коледжів.

Відмітна риса бренду - переважно синій, червоний і білий кольори. А ще - дуже якісна продукція. У магазині Tommy Hilfiger Ви не знайдете речей з синтетики, тільки натуральні матеріали.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Tommy Hilfiger - культовий бренд, який вже понад 30 років на ринку користується величезним успіхом.

концепція бренду

Цю марку одягу часто характеризують як "одяг для аристократів". Фірмові футболки-поло і джинсовий одяг носять все, починаючи з зірок шоу-бізнесу до студентів престижних коледжів.

Відмітна риса бренду - переважно синій, червоний і білий кольори. А ще - дуже якісна продукція. У магазині Tommy Hilfiger Ви не знайдете речей з синтетики, тільки натуральні матеріали!
Стиль одягу можна охарактеризувати як casual (повсякденний) і preppy. Препп (скорочено від "preporetory school") - стиль простий елегантного одягу високого класу, яку носили випускники престижного університету "Ліги Плюща". Tommy Hilfiger також створює колекції одягу і взуття для елітарних видів спорту: теніс, гольф, лакросс.

Під ім'ям бренду випускається така продукція:

жіноче, чоловіче, дитячий одяг
взуття
парфумерія
сонцезахисні окуляри, годинники та інші аксесуари
лінія нижньої білизни
сумки, багаж

становлення бренду

Історія бренду - показовий приклад успіху. Звичайний хлопець з багатодітної сім'ї Томмі Хілфігер зміг побудувати величезну імперію з нічого. У дитинстві та підлітковому віці майбутній модельєр здавався не особливо перспективним, страждав від дислексії (нездатність сприймати друкований текст) і погано вчився в школі.

Уже в 18 років він відкрив свій перший магазин, який називався "Peoples Place". Магазин користувався великим успіхом у молоді, але через 7 років він розорився і його довелося закрити.

Після цього Томмі Хілфігер працював з такими відомими брендами, як Calvin Klein і Jordache, де набирався безцінного досвіду в індустрії моди. І, нарешті, в 1984 році створив свою першу мережу магазинів в Нью-Йорку.

Випуск першої колекції супроводжувала величезна рекламна компанія, з першого року свого існування одяг бренду користувалася великим успіхом.

Зараз магазини мережі існують по всьому світу, прибуток яких перевищує 135 мільйонів доларів на рік. А бренд Tommy Hilfiger Україна регулярно радує своїх клієнтів новими колекціями.

Суперпропозиції і знижки Tommy Hilfiger

Сезонні знижки в Tommy Hilfiger і акції Tommy Hilfiger Вас можуть приємно здивувати. Ознайомитися з асортиментом можна відвідавши одну з чотирьох точок Tommy Hilfiger Київ, а також зайшовши на офіційний сайт компанії.

Зверніть увагу на промокодом для Томмі Хільфігер, які ми пропонуємо у нас на сайті.

Промокод Tommy Hilfiger допоможе істотно заощадити на покупках.

До того ж, літній розпродаж в Томмі Хілфігер обіцяє бути дуже гарячою!