Ювелірний дім Zarina

97  відгуків
28 адрес в 7 містах
Акція в магазинах «Zarina»
Знижки на намиста в магазинах «zarina»
Знижки на сережки в магазинах «zarina»
Знижки на весь асортимент товару в магазинах «zarina»
Знижки в магазинах «zarina»

Промокоди 3

  • знижка
    Вже використали 33 разів
    До Дня святого Валентина, купуйте прикраси, присвячені вічній темі кохання, зі знижками до 45%**: Кольори кохання, ONE LOVE, ONE STORY, ZARINA ZEN, DIANA, Prive, Sparkling eyes, Засяй, Зацілу, Love and Joy, Grace, Like a girl
    Від16.02.23 До26.02.23

    Zarina

  • промокод
    Вже використали 70 разів
    Интернет-магазин Ювелирного Дома ZARINA предоставляет скидку на бриллиантовые и золотые украшения! Чтобы воспользоваться скидкой, необходимо указать уникальный код купона при оформлении заказа. Ювелирный Дом ZARINA – один из самых ярких украинских ювелирных брендов.
    Від04.04.16 До04.07.16

    Zarina

  • промокод
    Вже використали 2972 разів
    Чтобы воспользоваться скидкой, в корзине при оформлении заказа укажите промокод. • При заказе товаров свыше 10 000 грн., покупатель получает 5% дисконтную карту. • Осуществляем доставку заказов на указанный адрес. При заказе товаров на сумму свыше 2 000 грн. доставка осуществляется бесплатно, при общей сумме до 2 000 грн. – стоимость доставки по Киеву составляет 50 грн., по Украине – 200 грн.
    Від19.08.15 До17.02.16

    Zarina

  • Показати всі 3 промокода

Про компанію Zarina

Zarina - прикраси, гідні захоплення

Zarina - один з кращих ювелірних будинків України, який пропонує прикраси зі срібла та різного виду золота. В якості вставок майстри використовують діаманти, смарагди, перли, фіаніт, опал, аметист, сапфіри, топази та інші дорогоцінні й напівкоштовні камені. Серед елегантних колекцій Zarina особливою популярністю користуються «Особлива», «Фрески», «Fleur» та інші.

Свій старт компанія почала в 1999 році в Черкасах. Уже понад 16 років вишукані коштовності Zarina прикрашають вітрини ювелірних салонів Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси та інших міст України, а також онлайн-вітрини офіційного сайту компанії. На сьогоднішній день відкриті понад 20 власних і 34 франчайзін

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Zarina - прикраси, гідні захоплення

Zarina - один з кращих ювелірних будинків України, який пропонує прикраси зі срібла та різного виду золота. В якості вставок майстри використовують діаманти, смарагди, перли, фіаніт, опал, аметист, сапфіри, топази та інші дорогоцінні й напівкоштовні камені. Серед елегантних колекцій Zarina особливою популярністю користуються «Особлива», «Фрески», «Fleur» та інші.

Свій старт компанія почала в 1999 році в Черкасах. Уже понад 16 років вишукані коштовності Zarina прикрашають вітрини ювелірних салонів Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси та інших міст України, а також онлайн-вітрини офіційного сайту компанії. На сьогоднішній день відкриті понад 20 власних і 34 франчайзингових магазини бренду.

Асортимент магазину Zarina

У каталозі представлені золоті та срібні кільця для дамських пальчиків різних стилів і ширини, з вставками з сліпучих діамантів, натуральних перлів і напівкоштовних каменів. Також доступний вибір кілець для представників сильної статі і для самих маленьких модниць.

В широкому асортименті - витончені сережки для повсякденного носіння і урочистих випадків зі срібла, білого, жовтого, червоного або комбінованого золота, декоровані дорогоцінним та напівдорогоцінним вставками.

Каталог Zarina містить великий вибір ланцюжків різного плетіння ( «Бісмарк», «якірні», «мотузкові» і ін.) Із золота і срібла. На додаток до ланцюжку можна підібрати підвіску різної тематики (хрестики, ладанки, янголята, сердечка, ключики, символи і т.д.).

Компанія випускає браслети зі сталі, золота і срібла, доповнені фіанітами, діамантами, сапфірами, перлами та іншими каменями, брошки, а також стильні аксесуари (ручки, запонки, затискачі для краватки, фірмові флешки з логотипом бренду і т.д.).

Окремо варто відзначити колекцію весільних прикрас (обручки, весільні сережки та кольє), дизайн яких розроблений з урахуванням останніх модних тенденцій.

Переваги покупки в Zarina

  • Безкоштовна доставка по Україні при замовленні на суму понад 2000 грн.
  • Постійні клієнти отримують «Карту Лояльності» з правом на знижку 5%, 10% або 12% в залежності від суми покупок.
  • У магазині діють додаткові знижки до накопичувальної карті: до дня народження клієнта і його рідних до 20% знижки на продукцію компанії, 15% - до дня весілля клієнта, 5% - до святкування випускного вечора дітей клієнта. Щоб не пропустити вигідні пропозиції і здійснювати покупки ювелірних виробів за вигідними цінами, слідкуйте за оновленнями інформації на сайті компанії.
  • Передбачені подарункові сертифікати на суму від 100 до 100 000 грн.

Для користувачів «Покупон» - знижка 5% на всі золоті прикраси ювелірного дому Zarina.