Мережа магазинів одягу Levi's

81  відгуків
21 адреса в 9 містах
Акція в магазинах «Levi's»
Акція в магазинах «Levi's»
Знижки на весь асортимент в магазинах «levi's»
Знижки в магазинах «levi's»
Знижки в магазинах «levi's»

Про компанію Levi's

Ви моментально пізнаєте їх продукцію по знаменитому шкіряному лейблу з двома кіньми, безуспішно намагаються розірвати джинси, і маленькою червоною етикетці. Легендарні американські джинси Levi`s, перші запатентовані джинси в світі. З моменту заснування бренду в 1853 році сотні історій, міфів оточують Levi`s. Як виникла ідея робити міцні штани з матеріалу, раніше використав для виробництва наметів? Збіг, випадковість або геніальний винахід? Ніхто достеменно не відповість вам на це питання.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Ви моментально пізнаєте їх продукцію по знаменитому шкіряному лейблу з двома кіньми, безуспішно намагаються розірвати джинси, і маленькою червоною етикетці. Легендарні американські джинси Levi`s, перші запатентовані джинси в світі.

Як денім Levi`s захопив світ

З моменту заснування бренду в 1853 році сотні історій, міфів оточують Levi`s. Як виникла ідея робити міцні штани з матеріалу, раніше використав для виробництва наметів? Збіг, випадковість або геніальний винахід? Ніхто достеменно не відповість вам на це питання. Головне, що завдяки цій події ми отримали можливість носити зручне джинсовий одяг.

Задумана Леві Штраусом, як робочий одяг, здатна витримати важке фізичне навантаження, джинсовий одяг пройшла свій великий шлях до модних бутиків і подіумів. В еволюції Levi`s свої ключові ролі зіграли зірки Голлівуду, які підтримали бренд в його позиціонуванні джинс, як повсякденного одягу. Мільйони американських сімей підхопили моду, джинси стали сімейної одягом для активного відпочинку.

Довівши свою функціональність, простоту і комфорт, джинси Levi`s стали обов'язковим предметом гардеробу різних культур у багатьох країнах світу. Журнал «Times» назвав класичну 501 модель Levi`s наймоднішою річчю ХХ століття. Після цього розпродаж в Левіс перевипущену 501 моделі стала знаковою подією десятиліття.

Levi`s - ваша джинсовий одяг

За століття існування бренд Levi`s співпрацював з багатьма модельєрами, модними компаніями. У сотнях спільних проектів, тисячах моделей Levi`s незмінними факторами залишалися: зручність, якість матеріала.Сотруднікі компанії кожен день працюють над новими технологіями, які роблять вироби міцними і функціональними. Перші заклепки на джинсах, подвійна строчка на кишенях - винаходи Levi`s.

Проривом в модельному ряді Levi`s стала лінійка Сurve ID - інноваційні моделі, які враховують всі анатомічні характеристики жіночого тіла. Щоб домогтися таких результатів, щоб моделі Levi`s сиділи ідеально, вони вивчили близько 60 000 жіночих фігур. Хочете дізнатися, яка модель Levi`s буде ідеально сидіти на вас? Відправляйтеся на сайт Levi`s і вибирайте.

З промокод Levi`s стає дешевше

Знаєте свою модель джинс Levi`s, визначитися з кольором і кількістю аксесуарів? Залишилося повчити свої знижки в Levi`s. Для вашої зручності працює наш сайт, в наших розсилках ви знайдете інформацію про акцію Levi`s для таких міст, як Київ. Ви зможете придбати промокодом для Левіс і станете володарем легендарних американських джинс за неймовірною ціною в Україні.