Інтернет магазин COMFY

8694  відгуків
83 адреси в 48 містах
Знижки в магазині «comfy»
Знижки в магазині «comfy»
Знижки на побутову техніку від магазину «comfy»
Акція від «Comfy»
Знижки на телефони в магазині «comfy»
Знижки в магазині «comfy»
Знижки на всі товари в магазині «comfy»

Промокоди 18

Про компанію COMFY

Мережа магазинів «Comfy» - це найбільша в Україні мережа магазинів електроніки та побутової техніки. Саме тут можна придбати оригінальні смартфони, планшети і ноутбуки, телевізори, аудіо- та відеотехніку, інструменти та багато іншого. Висока якість всіх представлених товарів гарантується іменитими виробниками, які заслужили довіру покупців по всьому світу.

Компанія «Комфі» піклується про зручність своїх клієнтів. Ви можете не тільки оформити покупку в будь-якому з найближчих магазинів, але і скористатися послугами сайту і замовити товар, який сподобався з доставкою додому. Бонусна програма дозволяє економити на покупках постійним клієнтам.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

«Comfy» - якісна техніка і електроніка по найприємнішою ціною

«Comfy» - велика мережа магазинів побутової техніки та електроніки. Тільки в Київ може похвалитися сім'ю магазинами мережі «Comfy». Кількість же магазинів мережі вже перевищило позначку 90. Магазини даної мережі відкрили свої двері в понад 40 містах країни для мільйонів українців. Мережа магазинів «Comfy» розвивається дуже динамічно і це передбачувано. Адже гнучка система лояльності, високоякісний товар і постійні знижки в «Comfy» постійно привертають нових покупців. Компанія дорожить кожним покупцем, тому намагається зробити все свої сервіси максимально зручними та простими. На сайті мережі «Comfy» ви знайдете інформацію про магазини, бонусної програмі, розстрочення, доставці і, звичайно, зможете побачити усі товари і акції «Comfy». Вся Україна знає, що товар, куплений в «Комфі» - це висока якість, приємна ціна і гідний сервіс.

Що пропонує мережа магазинів «Комфі»

У мережі магазинів «Comfy» ви зможете придбати масу потрібних і корисних товарів. Тут кожен знайде собі найнеобхідніше. Телевізори, ігрові приставки, мобільні телефони на будь-який смак і бюджет, а також аксесуари до них. Особливу увагу хочемо звернути на широкий вибір ноутбуків, планшетів і комп'ютерів: тут ви напевно знайдете собі техніку, в якій потребуєте. А про тих, хто цінує в будинку кухонний простір, мережа магазинів «Comfy» подбала особливо. Величезний вибір холодильників, кухонних комбайнів, блендерів, кавоварок та іншої кухонного начиння ощасливить будь-яку господарку. Крім того, в «Comfy» ви можете купити різні продукти харчування: каструлі, посуд і навіть формочки для випічки.

Доставка будь-якого товару з магазину «Comfy» здійснюється в найкоротші терміни. Компанія гарантує акуратну, своєчасну і швидку доставку. Купуйте будь-який товар в «Комфі» і ви отримаєте його в найкращому вигляді, де б Ви не знаходилися.

Спеціальні пропозиції від «Comfy»

Акції та знижки в «Комфі» діють регулярно. Але ми пропонуємо найкращі і актуальні пропозиції. Отримайте спеціальний промокод «Comfy» і ви гарантовано станете володарем самого якісного товару за найкращою ціною. Відтепер не потрібно чекати, коли буде розпродаж в «Комфі». Тепер економно підійти до вашого бюджету куди простіше. Отримуйте знижки тут і зараз. Промокодом для «Комфі» дають вам унікальну можливість завжди бути в курсі самих вигідних пропозицій мережі. Підписуйтесь на нашу розсилку і тримайте руку на пульсі спеціальних пропозицій від «Comfy» і багатьох інших магазинів!