Ресторан Carnegie Cafe

56  відгуків
Київ, Кловський узвіз, 7А
Знижки в ресторані європейської кухні «Carnegie»
Акції в ресторані європейської кухні «Carnegie»
Акційні пропозиції в ресторані європейської кухні «Carnegie»
Знижки на меню в ресторані європейської кухні «Carnegie»
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями
Ресторан Карнегі зі знижками та акціями

Про компанію Carnegie Cafe

«Carnegie Cafe» - заклад європейської кухні на території ЖК «Carnegie Tower» в центрі столиці. Дуже добре підходить для бізнес-ланчу, романтичних зустрічей і вечірок в галасливій компанії друзів. Смачна їжа, приємний стильний інтер'єр та бездоганне обслуговування точно піднімуть вам настрій. На ваш вибір різноманітне меню за доступними цінами, шикарна барна карта і ніжні десерти.

З меню ресторану ви можете ознайомитися тут.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Рестобар «Carnegie» - їж, пий, насолоджуйся

Якщо ви в пошуку ідейного і атмосферного закладу в центрі Києва, тоді обов'язково відвідайте «Carnegie». Це відмінне місце для ділових зустрічей, незабутніх посиденьок з друзями і вечірніх романтичних побачень. Обов'язково загляньте сюди в п'ятницю після роботи, тут на вас чекають незабутні коктейльні вечірки і приємне спілкування в невимушеній атмосфері.

Рестобар «Carnegie» - це заклад не тільки про їжу, але і про незмінні людські цінності в дусі Дейла Карнегі: відмовся від критики і засудження, поважай чужі кордони і будь уважним до оточуючих.

Інтер'єр

Інтер'єр рестобара виконаний в стилі мінімалізму - світлі стіни ідеально поєднуються з сучасними темними меблями. Родзинкою «Карнегі» є справжнє живе дерево і оригінальна люстра в самому центрі приміщення. Ресторан займає два поверхи: перший - більш затишний, для неспішних побачень, і другий - світлий з великими панорамними вікнами, для динамічних людей. Загальна місткість залів - 40 осіб.

Меню

У «Carnegie» ви можете скуштувати ресторанні страви європейської авторської кухні за доступними цінами. Шеф-кухар закладу контролює якість кожного замовлення і його подачу. При бажанні ви можете зустрітися з ним особисто і обговорити свої побажання з приводу замовленої страви.

Прийшовши в «Карнегі» обов'язково скуштуйте:

  • Сніданки. Гарячі сирники і панкейки, вівсяна каша, фірмові страви «Carnegie breakfast».
  • Основне меню. Свіжі салати, ароматна юшка з червоної і білої риби, домашній курячий суп або освіжаючий гаспачо. М'ясні і рибні страви, овочі на грилі. Як гарнір - дикий рис у вершковому соусі і класична картопля фрі. Гортаючи меню «Карнегі» зверніть увагу на соковитий бургер від шеф-кухаря або бургер з телятиною BBQ.
  • Десерти. Після смачного обіду приємно потішити себе солодким. Насолоджуйтеся ніжним чізкейком, замовте парочку макарун або випийте чашку кави з гарячим круасаном.
  • Бар. У «Carnegie» шикарна барна карта: кава і заварні чаї, матчу (японський зелений чай), смузі, молочні коктейлі і лимонади власного виробництва, великий вибір алкогольних коктейлів.

Зверніть увагу: щодня з 12:00 до 15:00 в рестобарі проходить ланч тайм, при цьому ви отримуєте 20% знижки на основне меню.

Середній чек: 350-400 грн з людини (основна страва + десерт + бар).

Додаткові послуги

  • Безкоштовний wi-fi.
  • Оплата готівкою і платіжними картами Visa і MasterCard.