Інтернет магазин AliExpress

303  відгуків
Біжутерія в інтернет-магазині «Ali Express». Замовити зі знижкою
Електроніка в інтернет-магазині «Ali Express». Замовити зі знижкою
Корисні дрібниці в інтернет-магазині «Ali Express». Замовити зі знижкою
Корисні дрібниці в інтернет-магазині «Ali Express». Замовити по акції

Акції  1

Промокоди 208

Про компанію AliExpress

Ali Express - міжнародний інтернет-магазин, включає в себе безліч різний категорій товару по будь-якому запиту. Асортимент товарів широкий - від нижньої білизни до комп'ютерної техніки. Про якість і характеристики товару пишуть відгуки покупці, тому перед покупкою можна ознайомиться з реальними фотографіями.

Ціни на товари доступні, існує опція покупки оптом з додатковою знижкою. На сайті регулярно проходять вигідні акції і розпродажі. Доставка покупок займає 7 - 60 днів залежно від регіону і продавця.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Що таке Ali Express?


Це інтернет магазин з необмеженими категоріями товарів. Тут ви можете замовити все що вам до душі: одяг, електроніку, ювелірні вироби і предмети побуту. Незважаючи на те, що товар виробляють в Китаї, він досить якісний, в будь-якому випадку, існує гарантія на кожен придбаний Вами товар.


Як зробити замовлення на Ali Expres до Києва?


Щоб замовити будь-який товар вам потрібно: по-перше - зареєструватися на сайті. Вибравши товар, внизу під описом будуть дві кнопки, в корзину або купити зараз, вибравши купити зараз почнеться оформлення замовлення, там можна буде вибрати кількість товарів, написати побажання продавцеві (тільки англійською мовою) і додати нову адресу, натиснувши на нову адресу, вам доведеться вказати свої персональні дані: Ф.И, вказати місце проживання і номер мобільного телефону. Але не варто переживати за те, що Ваші дані потраплять в якусь базу, до якої матимуть доступ треті особи. Магазин надійно зберігає будь-які дані своїх клієнтів. Вибравши спосіб оплати, варто очікувати свій бажаний товар. Жителям такої країни як Україна замовлення доставлять приблизно через два тижні.


Отримавши свій товар, його можна буде повернути назад, якщо щось не відповідає опису, зазначеному на сайті або ж якщо він має будь-які дефекти. Товар можливо повернути декількома способами: 1) повернути відразу, але зворотний пересилку доведеться сплатити Вам або ж 2) потрібно буде зв'язатися з продавцем, у разі якщо ви зможете домовитися, продавець виплатить вам компенсацію.


На Ali Express існує сервіс онлайн підтримки, який працює цілодобово, саме тому Вам не варто переживати за те, наприклад, як довго йде Ваш товар або чи отримав його магазин назад, і коли Ви отримаєте новий. Але так як цей магазин вже досить велика кількість часу існує на ринку, то за свою якість вони відповідають, і пошукавши відгуки в інтернеті, буде досить зрозуміло про це в них написано.


Чому потрібно купувати тут, а не в звичайному магазині?


По-перше, майже весь товар з AliExpress в звичайному магазині ви не знайдете. По-друге, це вигідно, навіть якщо цей товар є в магазині, він буде значно дорожче, ніж на сайті. Незважаючи на те, що доставка не швидше, але воно того варте: почекати два тижні або заплатити набагато більше? По-третє, це ексклюзивно, мало у кого будуть такі красиві і незвичайні речі або будь-який інший товар. По-четверте, в магазині постійно проводяться якісь розпродажі, акції та ін. Тому використовуючи знижки в Ali Express, можна купити товар за дуже привабливою ціною. А беручи участь у щомісячній акції Ali Express, можна дістати бажану річ зі знижкою в 30% і більше. Крім цього, часто влаштовуються величезні розпродажі в Аліекспресс, коли, наприклад, можна отримати дві-три речі за одну ціну.


Що робити якщо немає знижки на товар, а грошей не вистачає?


Промокод Ali Express - це щось на зразок купонів на знижку, але тільки для певної категорії товарів. Отримати такі промокодом для Аліекспресс можна на спеціальному сайті, де вони постійно оновлюються, pokupon.ua.