Інтернет магазин Top Secret

137  відгуків
14 адрес в 4 містах
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»
Знижки в інтернет-магазині «top secret»

Промокоди 17

Про компанію Top Secret

«Top Secret» - брендові магазини якісним, стильним і сучасного одягу для чоловіків і жінок. Бажання зайняти перше місце в списку найбільш популярних магазинів одягу сприяє тому, що компанія використовує тільки якісні матеріали для пошиття продукції, сучасні технології виробництва, пропонує клієнтам гнучку систему лояльності і приємно дивує ціновою політикою.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

TOP SECRET - секрет ідеального стилю

TOP SECRET - брендові магазини якісним, стильним і сучасного одягу для чоловіків і жінок. Бажання зайняти перше місце в списку найбільш популярних магазинів одягу сприяє тому, що компанія використовує тільки якісні матеріали для пошиття продукції, сучасні технології виробництва, пропонує клієнтам гнучку систему лояльності і приємно дивує ціновою політикою.

Перший магазин TOP SECRET відкритий в Польщі в 1996 році. В Україні - в 2005-му. За 10 років роботи мережі відкрилося 30 магазинів в обласних центрах країни і ще 6 в Києві. Приємним подарунком для покупців стала можливість замовлення речей в інтернет-магазині, який функціонує з 2010 року.

Чому варто вибрати TOP SECRET

Компанія пропонує клієнтам якісні товари, що дозволяють виразити індивідуальність стилю. Це підтверджується головною ідеєю бренду - «найкраща мода в світі для вираження самого себе». Речі торгової марки гармоніюють між собою, формуючи стильний і неповторний образ. Дизайнери, що працюють над новими колекціями, кажуть, що перед початком роботи вони відправляються «за натхненням» - відвідують нові місця і країни, вивчають культури народів світу і їх традиційні мотиви. Це дає можливість не повторюватися в колекціях і привносити в кожну з них якусь особливість.

Асортимент TOP SECRET

Торгова марка пропонує колекції трьох напрямків: SOFT OFFICE - класична елегантна одяг з елементами сучасних стильових тенденцій, TROLL - лінія одягу для молоді, DRYWASH - спеціальна колекція одягу для фітнесу і занять спортом. Різноманітність речей кожної з представлених колекцій ви знайдете в інтернет-магазині і в бутиках роздрібної торгівлі. Каталоги магазинів містять:

  • чоловічий одяг і аксесуари (верхній одяг, брюки, жилети, піджаки, сорочки, светри, шорти, футболки, головні убори, метелики, краватки, окуляри, сумки, рукавички, ремені та ін.);
  • одяг і аксесуари для жінок (верхній одяг, блузки, піджаки, гольфи, сорочки, светри, плаття, спідниці, шорти, сумки, окуляри, гаманці, біжутерію, хустки, обручі та ін.);
  • жіноче та чоловіче взуття.

Для зручності користування інтернет-магазином введені розділи «Новинки», де можна доглянути речі з останніх показів мод, і Outlet - товари з минулих колекцій зі знижками до 90%. У розділі Lookbook представлено готові образи TOP SECRET. Компанія цінує кожного клієнта, тому надає можливість оновити гардероб з мінімальними витратами, проводячи сезонні розпродажі, акції, пропонуючи вигідні умови доставки при замовленні в інтернет-магазині.