мережа банків Приват Банк

6949  відгуків
317 адрес в 23 містах
Акція в «Приват Банк»
Знижки в «приват банк»
Знижки на оформлення карт «приват банк»

Промокоди 4

Тут ви також знайдете  1

Про компанію Приват Банк

На сьогодні «Приват Банк» є одним з найбільших і найстабільніших банків. Його відділення знаходяться в багатьох країнах таких, як Україна, Росія, Грузія, Латвія і навіть Кіпр. Центральний офіс в Україні знаходиться в місті Київ. «Приват Банк» є безперечним лідером на українському банківському ринку.

Завдяки будь-який з карток «Приват Банк» можна здійснювати покупки і знімати гроші з банкомату в будь-якій точці земної кулі. Своїм клієнтам «Приват Банк» постійно пропонує широкий список банківських послуг, серед яких - депозити, кредити, переклади, віддалений банкінг і багато іншого.

 

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

На сьогодні Приват Банк є одним з найбільших і найстабільніших банків. Його відділення знаходяться в багатьох країнах, таких як Україна, Росія, Грузія, Латвія і навіть Кіпр. Центральний офіс в Україні знаходиться в місті Київ. Приват Банк є безперечним лідером на українському банківському ринку.

Трохи про Приват Банк - найбільшому фінансовій установі країни

Завдяки будь-який з карток Приват Банк можна здійснювати покупки і знімати гроші з банкомату в будь-якій точці земної кулі. Також своїм клієнтам Приват Банк постійно пропонує широкий список банківських послуг, серед яких - депозити, кредити, переклади, віддалений банкінг і багато іншого.

Знижки, акції, розпродажі - все, що може бути корисним кожного клієнта

Знижки в Приват Банк - це величезний плюс, який може отримати кожен клієнт. Оформіть у банку картку, активуйте будь-яку дисконтну або бонусну програму і насолоджуйтеся своїми покупками.

Акції Приват Банк проводить регулярно. Існують постійні акції, а також проходять в певні дні, приймаючи участь в яких, можна заробити грошові подарунки, бонуси, безкоштовне відкриття рахунку в банку або отримання нової карти.

Відмінно заощадити допоможе участь в акціях, застосовуючи промокод Приват Банк, який можна отримати на сайті pokupon.ua. Промокодом для Приват Банк - це певний вид знижок, який можна отримати, наприклад, при купівлі залізничних, автобусних та авіа квитків, або будь-яких інших покупках в інтернет-магазинах, які є партнерами банку і беруть участь в його акціях.

Приват Банк пропонує купити своїм клієнтам заставне майно за цінами нижче ринкових. Розпродаж в Приват Банк поширюється на:

• Автомобілі - з пробігом, нові, для бізнесу;

• Нерухомість - квартири, будинки, земельні ділянки;

• Товари народного споживання - для дому, спорту або відпочинку.

Також є дуже вдала програма Бонус +, що дозволяє накопичити пристойну суму грошей, суть якої дуже проста: розраховуючись карткою Приват в будь-якому магазині-партнері, Вам на рахунок автоматично зараховується 2% від вартості покупок.