До 5 сеансів лімфодренажного, антицелюлітного і загального масажу тіла у студії Ірини Юрчишиної

Одеса, Маршала Малиновського вулиця, 53А

Масажист Ірина Юрчишина4.3866 відгуків користувачів
1/4

Скористатися сертифікатом ви можете у період

01.01.2024 - 31.10.2024
знижка-50%
економія1 501 грн
купили36
  • 3 сеанси лімфодренажного, ручного антицелюлітного чи загального масажу всього тіла на вибір

    Знижка 44 %801 грн економії
    10 купили
    1 800 грн 999 грн
  • 5 сеансів лімфодренажного, ручного антицелюлітного чи загального масажу всього тіла на вибір

    Знижка 50 %1 501 грн економії
    26 купили
    3 000 грн 1 499 грн

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте 3 або 5 сеансів лімфодренажного, ручного антицелюлітного чи загального масажу всього тіла на вибір у студії масажу Ірини Юрчишиної зі знижкою.

Показати всі варіанти (2)

Опис послуги

Якщо вам за короткий проміжок часу потрібно зменшитися до розмірів улюбленої сукні, то лімфодренажний масаж – саме те, що допоможе вам швидко і, головне, із задоволенням зменшити свої обсяги.

Вже після першого сеансу масажу вам може здатися, що штани стали сидіти на вас вільніше. А все через те, що з ваших жирових клітин пішла зайва рідина. За курс лімфодренажного масажу цілком можна втратити до 5 см в обсязі.

Масаж проводиться на «проблемних» зонах: ногах (ікри та стегна), сідницях та животі. Легкими рухами масажист виганяє вологу з ваших жирових клітин, а також продукти метаболізму. Все це виводить із клітин лімфатична система.

Лімфодренажний масаж рекомендований усім, хто хоче покращити кровопостачання тканин та відтік зайвої рідини з клітин разом із продуктами розпаду, що отруюють клітини. Рекомендується масаж при ожирінні, при травмах, що супроводжуються набряком тканин, післяопераційний період, як частина антицелюлітної програми. При боротьбі з целюлітом не рекомендується розминати підшкірну жирову клітковину на набряклих тканинах.

Антицелюлітний масаж стимулює процеси всередині організму, завдяки яким є можливість вивести зайву воду та шлаки з жирових клітин та підшкірно-жирової клітковини, і завдяки цьому зменшити чи усунути повністю целюліт.

Основні етапи впливу масажу на целюліт:

  • Активізація кровообігу у проблемних ділянках.
  • Активізація руху лімфи у всьому організмі.
  • Створення умов, за яких антицелюлітні креми мають максимальну позитивну дію.
  • Активізація руху рідини у тканинах.

При такому стимулюючому впливі організму набагато простіше позбутися речовин, що утворюють целюліт, і зрештою порадувати красивими зовнішніми формами.

Загальний масаж всього тіла не випадково вважається однією з найкорисніших і найефективніших процедур як для нормалізації здоров'я, так і для покращення настрою. По-перше, за допомогою загального масажу відбувається скорочення та розслаблення м'язового корсету, завдяки чому він стає більш пружним та еластичним, усуваються надлишки молочної кислоти, що часто є причиною больового симптому після сильних фізичних навантажень. Ця процедура повертає тонус навіть атрофованим м'язам, що особливо корисно після різного характеру травм. Саме вплив на м'язи приносить розслаблюючий ефект, що благотворно впливає на стан нервової системи.

Для посилення ефекту від масажу під час сеансу можуть бути використані ефірні олії. Так, лаванда відмінно заспокоює, ладан – допомагає впоратися з безсонням, масло апельсина має тонізуючий ефект, а іланг-іланг підходить як афродизіак.

По-друге, загальний масаж значно покращує кровообіг та лімфотік, сприяє розширенню капілярів, виведенню токсинів з організму. Завдяки цьому тканини та органи організму отримують більше живлення та кисню, що позитивно позначається як на самопочутті, так і на стані шкіри. Так, поліпшення циркуляції крові часто позбавляє сильних головних болів і нормалізує тиск, покращує колір обличчя, робить шкіру більш пружною і підтягнутою.

Ще один ефект від правильно виконаного масажу всього тіла – дренажний. Повний курс процедур сприяє виведенню зайвої рідини з організму, завдяки чому проходять набряки, як кінцівок, так і обличчя, прискорюється регенерація клітин та усувається в'ялість шкіри, покращуються контури тіла.

Крім цього, загальний масаж тіла попереджає розвиток хвороб опорно-рухового апарату та допомагає їх усунути, сприяє зниженню ваги, нормалізує роботу нервової системи та обмін речовин, знімає психічну напругу і навіть сприяє підвищенню імунітету. Під час сеансу також виробляється велика кількість гормону ендорфіну, отже, масаж приносить радість та задоволення пацієнту.

Показати всі варіанти (2)

Додатково оплачується

ЗА ПОТРЕБИ

  • 2 рушники, простирадло, тапочки - 100 грн (або можна принести із собою).

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Скористатися сертифікатом ви можете з 01.01.2024 по 31.10.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • За абонементом масаж може відвідувати лише одна людина.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • З собою необхідно взяти 2 рушники, простирадла, тапочки, або можна придбати на місці.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на процедуру, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 12 годин, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Тривалість 1 сеансу – 60 хвилин.
  • Процедуру проводить масажист жінка з досвідом роботи понад 30 років.
Контакти
Масажист Ірина Юрчишина 4.38

Студія масажу

Телефони: +38 (073) 475-09-28

Ірина Юрчишина - професійний масажист в Одесі. Майстер надає послуги масажу (всі види), корекції фігури, пілінги, скраби, SPA-програми і обгортання.

Відвідавши масажиста ви потрапляєте в руки фахівця з великим досвідом роботи. Ірина допоможе позбутися від болю, зайвих сантиметрів або просто розслабитися після важких буднів.

Професійний масаж не просто задоволення, а й спосіб подбати про своє здоров'я. Записуйтеся на масаж до Ірини Юрчишиноъ і отримуйте знижки і насолоду.

1 адреса в 1 місті

Одеса, Маршала Малиновського вулиця, 53А

Відчинено: 08:00-19:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від999 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

01.01.2024 - 31.10.2024
знижка-50%
економія1 501 грн
купили36
Вибрати з
До кінця акції