мережа гіпермаркетів АШАН

3893  відгуків
28 адрес в 10 містах
Акція в гіпермаркетах «Ашан»
Знижки на всі в гіпермаркетах «ашан»
Знижки в гіпермаркетах «ашан»
Знижки на рибу в «ашан»

Промокоди 2

Тут ви також знайдете  1

Про компанію АШАН

Ашан - гіпермаркет для всієї родини. Це мережа магазинів в декількох країнах світу, в Україні в тому числі, яка пропонує найрізноманітніші товари, зібрані в одному місці.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Історія створення світового бренду

Компанія, яка на сьогоднішній день відома в кожному будинку, адже початок знижки в Auchan чекають жителі відразу 12-ти країн світу. А почалася історія створення бренду у Франції в 1961 році. За невеликий період один магазин поступово трансформувався в мережу, а через 7 років і зовсім проник на міжнародний ринок, відкрившись в Іспанії. У Росії перший гіпермаркет мережі був відкритий в 2002 році, в Україні набагато пізніше - в 2008. На сьогоднішній день марка представлена у Франції, Італії, Польщі, Китаї, Тайвані,


Удар по цінах від Ашана

Особливою концепцією і позиціонуванням бренду є факт відсутності реклами в будь-якому місті. Самі творці компанії пояснюють це тим, що за них все скажуть їх ціни. Щиро вважаючи, що найкраща реклама - це сарафанне радіо. Задоволені покупці самі розповідають своїм друзям і знайомим про нові придбання в мережі гіпермаркетів. Розпродаж в Ашан Київ проходить під девізом «Удар по цінах». І без того доступні пропозиції стають ще дешевше.


Все в одному місці

Розповіді про те, що в магазинах мережі зібрано все здаються неможливими, але факт залишається фактом. Тут є все і навіть більше: починаючи від хліба, закінчуючи цвяхами. Продукти, одяг, електроніка, садовий інвентар, меблі, іграшки ... Тому промокодом для Ашана Україна отоварити більше ніж легко - тут точно знайдеться те, чого не вистачає саме в вашому домі.


Гарантія якості

З огляду на таку величезну масу товарів, відстежити за їх якістю та перебуванням на полицях в належному вигляді варто багатьох зусиль. Тому персонал кожного гіпермаркету ретельно перевіряє всі товари, перед тим як відправити їх на вибір покупців.

У електротовари стежать за справністю техніки, в продуктових відділах - температурним режимом і свіжістю пропонованих товарів. Тому під час акції Auchan можете не переживати і сміливо купувати товари, гарантія якості і свіжості продуктів від мережі поширюється на всі товари.


Зручність і комфорт покупців

Отримавши промокод Auchan, ви потрапляєте в справжній світ покупок. Для того щоб ви змогли сповна насолодитися шопінгом, компанія продумала всі деталі. Так, при кожному з них знаходиться величезна парковка. Магазини знаходяться в безпосередній близькості від найбільш густонаселених районах. За певним графіком курсує безкоштовний автобус, який довозить покупців до магазину. У більшості гіпермаркетів знаходяться зони відпочинку для дітей, фудкорти і невеликі ресторанчики для дорослих, де можна чудово провести час всією родиною.