На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Продюсерський центр Ізмайлової Марини".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Продюсерський центр Ізмайлової Марини"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Продюсерський центр Ізмайлової Марини?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Квиток на інтерактивне шоу для дорослих та дітей «Шоу Тесла» 7.07

Київ, Русанівська набережна, 12/1

Продюсерський центр Ізмайлової Марини00 відгуків користувачів
1/12
знижка-30%
економія105 грн
Купітьпершими

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте квиток на інтерактивне шоу для дорослих та дітей «Шоу Тесла» 7.07 зі знижкою.

Опис послуги

Нікола Тесла був одним із найяскравіших і загадкових інженерів та вчених першої половини XX століття, якого сучасники вважали приборкувачем електрики та блискавок, людиною, яка пізнала таємниці управління енергіями та передачі їх на величезні відстані.

В інтерактивній програмі «Шоу Тесла», що викликає подив і захоплення, ви побачите найцікавіші та вражаючі досліди з електричними розрядами, що генеруються загадковою котушкою великого Миколи Тесла, досліди з плазмовими кулями, лазерами та неоновими лампами, прообразами світлових мечів Джедая із знаменитих «Зоряних війн», досліди з передачі електричної енергії на відстані без проводів та інші дивовижні фізичні явища!

Діти торкнуться загадкових таємниць явищ природи і відчують себе справжніми приборкувачами електричних стихій. Всі досвіди, що демонструються, абсолютно безпечні.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Шоу відбудеться 7.07 о 15:00 за адресою: Київ, Русанівська набережна, 12/1.
  • Один сертифікат діє для придбання одного квитка.
  • Після покупки сертифіката необхідно уточнити наявність місць та обміняти сертифікат на квиток, зателефонувавши за номерами, вказаними у контактах.
  • Розсаджування по місцях здійснюється у вільному порядку.
  • Рекомендований вік відвідування шоу – від 6 років.
  • Для дітей до 5 років відвідування шоу безкоштовне у супроводі дорослого, але без надання окремого місця (за наявності одного придбаного квитка дитина сидить на руках у супроводжуючого дорослого).
  • Без супроводу дорослих на спектаклі допускаються глядачі з 9 років, якщо дорослий не відвідує виставу – обов'язково чекає у фойє. Дорослі, які супроводжують юних глядачів, несуть відповідальність за їхню поведінку в театрі.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви придбали квиток на шоу, але не прийшли у вказаний час, а також запізнилися більш ніж на 15 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у відвідуванні зі знижкою, і квиток вважається використаним.
  • Квитки поверненню не підлягають.
  • Тривалість шоу – 1 год.
  • У разі повітряної тривоги вистави проводяться у підвальному приміщенні, а метро Лук'янівська знаходиться за 5 хвилин ходьби.
Контакти
Продюсерський центр Ізмайлової Марини 0

Театральна студія

Телефони: +38 (067) 327-60-97

Продюсерський центр Ізмайлової Марини – це центр з організації заходів, театральних постановок, спектаклів, концертів, наукових шоу для дорослих та дітей.
У репертуарі налічується 12 шоу-програм для дітей. Всі вони інтерактивні та діти можуть брати в них участь.
Шоу здійснюються на трьох майданчиках: Мала опера (Дегтярівська вулиця, 5), культурний кластер «Краків» (Русанівська набережна, 12) та проспект Бажана, 14 – 1 поверх.
Програми проводяться в маленьких залах (до 50 місць), щоб приділити більшу увагу майже кожній дитині і тому є тільки вхідний квиток. Посадка в залі відбувається так: діти сідають на центральні місця, батьки з дитиною на руках з боків, а батьки ззаду, щоб не заважати перегляду та участі малюків у дитячих заходах.

Діти зможуть насолодитися ігровими, науковими шоу та захоплюючими заняттями, а дорослі знайдуть цікаві заходи для себе. Продюсерський центр Ізмайлової Марини стане чудовим місцем для сімейного відпочинку та культурного проведення часу.

1 адреса в 1 місті

м. Лівобережна , Київ, Русанівська набережна, 12/1

Культурний кластер «Краків»

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від245 грн

Акція закінчилась

знижка-30%
економія105 грн
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску