На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "KALYNA".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "KALYNA"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від KALYNA?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Квиток на виставу «Казкові історії Святого Миколая» від ансамблю «KALYNA» в ТЦ Україна

Київ, Галицька площа, 3

KALYNA51 вiдгук користувача
1/5
купили30

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте квиток на виставу «Казкові історії Святого Миколая» 19 грудня від українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «KALYNA» в ТЦ Україна зі знижкою.

Опис послуги

19 грудня 2023 року у ТЦ Україна у Києві відбудеться вистава «Казкові історії Святого Миколая».

Вирушайте у захоплюючу та неповторну чарівну подорож з українським академічним фольклорно-етнографічним ансамблем KALYNA. Запрошення від Святого Миколая веде вас у дивовижний світ української культури, де на вас чекають вікові традиції та захоплюючі пригоди. Тут ви поринете в атмосферу колядок та щедрівок, насолодитеся веселими танцями та відчуєте весь чудовий дух новорічних свят.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один сертифікат діє на придбання одного квитка.
  • Вистава «Казкові історії Святого Миколая» відбудеться у торговому центрі «Україна» за адресою: Київ, Галицька площа, 3, Резиденція Святого Миколая, 4 поверх.
  • Дітям без надання окремого місця (на руках батьків) вхід безкоштовний. Якщо потрібне окреме місце – необхідно купувати квиток.
  • Найцікавішою вистава буде для дітей віком від 6 років.
  • Кількість квитків обмежена, акція діє до моменту продажу останнього квитка.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки з сертифікатів не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити роздрукований сертифікат та віддати його особі, котра перевіряє квитки при вході на виставу.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Тривалість вистави – 75 хвилин.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
KALYNA 5

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль

Телефони: +38 (067) 778-98-77

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «KALYNA» – це високопрофесійний колектив, який складається з балету, хору та оркестру. Ансамбль виступає з тематичними та святковими програмами – від демонстрації старовинного обряду до сучасних реміксів на народні теми. Яскраві виконавці, різноманітність національного одягу регіонів України, запальна хореографія, інтерактив із глядачем – це чекає на вас на кожному виступі колективу «Калина».

1 адреса в 1 місті

м. Університет , Київ, Галицька площа, 3

ТЦ Україна (Перемоги площа, 3)

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Акція закінчилась

купили30

44 Чекають перезапуску