На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "GRENKA.ua".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "GRENKA.ua"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від GRENKA.ua?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Скидка 15% на рюкзак для переноски животных

Киев, Раисы Окипной улица, 4А

GRENKA.ua3.52183 відгуків користувачів
1/4
знижка-15%
економіяНеобмежена
Отримали73

Опис акції

Скидка 15% на рюкзак для переноски животных

Опис послуги

Рюкзаки и сумки CosmoPet — безусловно, самая милая и стильная вещь на планете, которую Вы можете купить своему любимому питомцу!

Эти космические переноски дарят море эмоций как хозяевам, так и своим “пассажирам”. И конечно, не оставляют равнодушными всех, кто видит вас вместе на прогулке. Теперь можно проводить гораздо больше времени вместе со своими пушистыми друзьями. Вы покажете им целый мир, а весь мир будет восторженно смотреть на вас!

Дизайн CosmoPet настолько продуман, что при всей своей очаровательной внешности, он очень удобен для самих животных. Специальный сферический иллюминатор позволит пушистому астронавту наблюдать за всем, что происходит вокруг на 180 градусов.

Рюкзаки CosmoPet рассчитаны на домашних животных весом до 7 кг. Коты, собаки, кролики, шиншиллы, хорьки, еноты и другие милые создания. CosmoPet — второй дом Вашего четвероногого друга. Внутри им всегда тепло и комфортно. Вентиляционные отверстия создают идеальный микроклимат, а прочный и плотный корпус позволит не замерзнуть зимой.

Характеристики:

  • Назначение: кошкам и собакам
  • Размеры, см: 42х32х29
  • Материал: пластик, полиэстер, ткань
  • Комплектация: Рюкзак, съемное окошко-иллюминатор, съемная прозрачная решетка, мягкий коврик
  • Вес, кг 1,51

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Чтобы получить скидку нажмите кнопку «Получить» и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
GRENKA.ua 3.52

Інтернет-магазин подарунків

Телефони: +38 (096) 260-80-80 +38 (066) 810-80-80 +38 (044) 359-05-55 +38 (093) 290-80-80

Інтернет-магазині «GRENKA.ua» - це магазин No1 онлайн-покупок в Україні. Величезний асортимент товарів охоплює гри і книги, товари для дітей, для подорожей, побутову техніку і електроніку, подарунки, домашній текстиль, офісні меблі та багато іншого. Компанія не зупиняється на досягнутому і активно розвивається, намагаючись стати ще краще для своїх клієнтів і надати сервіс найвищої якості.

Для вас на сайті регулярно публікуються огляди, проводяться акції та знижки. Менеджери магазину стежать за актуальністю асортименту, постійно поповнюючи його цікавими новинками.

1 адреса в 1 місті

м. Лівобережна , Киев, Раисы Окипной улица, 4А

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

знижка-15%
економіяНеобмежена
Отримали73

44 Чекають перезапуску