Подаруйте безцінний час родинам в Сімейних Кімнатах разом з Фундацією Дім Рональда МакДональда

Київ, Михайла Гришка вулиця, 7

Fundacia Dim Ronald McDonald550 user feedbacks
1/14
bought32

Description of the campaign

Подаруйте безцінний час родинам разом з Фундацією Дім Рональда МакДональда в Україні. Зробивши пожертву на утримання сімейних кімнат, ви допомагаєте батькам бути поруч з хворими дітьми під час довготривалого лікування. Долучайтеся і ви зможете зігріти любов’ю ще більше маленьких пацієнтів та їх рідних у різних куточках України.

Service description

В усьому світі Фундація Дім Рональда МакДональда допомагає батькам та дітям бути разом у лікарнях. Бо, як і найпрогресивніші медики, ми переконані: для дитини родина — головний ресурс у боротьбі з хворобою.

Сьогодні в Україні розвивають сімейно-орієнтований підхід до медицини. Це означає, що батьки та лікарі мають стати справжніми партнерами заради швидшого одужання малюків. Тож наші Сімейні Кімнати дуже потрібні в кожній дитячій лікарні.

Родини завжди користуються Кімнатами безкоштовно. Однак їх утримання в п’яти лікарнях (оренда, комунальні платежі, зарплата адміністраторів, що піклуються про зручність, чистоту і безпеку 24/7) коштує понад 18000 гривень на добу. Якщо простіше: близько 12 гривень за хвилину.

Купуючи цей віртуальний час, ви конвертуєте його в реальну допомогу — даєте можливість батькам набратися сил і, що найцінніше, бути поруч зі своїми дітьми.

How to use a certificate?

The certificate cannot be returned or refunded after its expiry date

  • Акція діє на всій території України.
  • Одна людина може залишити необмежену кількість пожертв.
  • Зробивши пожертву, ви допомагаєте утримувати Сімейні Кімнати в українських дитячих лікарнях, ви допомагаєте батькам бути поруч з хворими дітьми під час довготривалого лікування.
Contacts
Fundacia Dim Ronald McDonald 5

Blagodіna organizatsiya

Phones: +38 (044) 230-09-24

The Foundation of Dim Ronald McDonald is the blessing of organization for the sake of helping the homeland not to be separated from the children in the hour of acquaintance in love, with the goal of Simon Ronald McDonald.

1 address in 1 city

st. Pozniaky , Київ, Михайла Гришка вулиця, 7

Sorry, the schedule is not available.

In detail

Customer Reviews

To write a review or a question you need tolog inorregister

Other deals you may like

From60

Deal is completed

bought32

44 Wait for a restart